:

Hur gör man med jojo kort?

Innehållsförteckning:

 1. Hur gör man med jojo kort?
 2. Hur fungerar Skånetrafikens nya kort?
 3. Hur betalar man på Skånetrafiken?
 4. Kan man betala med kort på bussen Skånetrafiken?
 5. Vad kostar 24 timmars biljett Skånetrafiken?
 6. Hur aktiverar man sitt busskort?
 7. Hur fungerar Skånetrafikens nya app?
 8. Hur betalar man på Regionbussar?
 9. Hur betalar man på stadsbussarna i Helsingborg?
 10. Hur betalar man på bussen Skåne?

Hur gör man med jojo kort?

I många år framöver kan du byta Jojo Reskassa mot värdekod. Du kan få värdekoden på mejl eller sms. Jojo-kortet spärras direkt vid bytet. Har du spärrat ett kort med över 5 000 kr i reskassa kan det dröja upp till 5 arbetsdagar innan värdekoden skickas.

Hur fungerar Skånetrafikens nya kort?

Du kan betala med betalkort, månadsfaktura eller värdekoder på skanetrafiken.se. Kom också ihåg att registrera ditt nya kort på Mitt konto. Då ingår tappa bort-garantin. Då kan du även se status och giltighet på dina biljetter.

Hur betalar man på Skånetrafiken?

I vår app, med betalkort i biljettautomat och på bussen, här på hemsidan eller hos våra kundcenter och ombud.

 1. Res med vår app. I vår app köper du enkelt din biljett och du får ta del av alla våra rabatter.
 2. Res utan app. Det går bra att köpa biljett på andra sätt än med appen.
 3. Direkt till köp kort och biljett.

Kan man betala med kort på bussen Skånetrafiken?

Du kan blippa ditt betalkort på stadsbussarna i Malmö, Hässleholm, Trelleborg, Helsingborg, Lund, Kristianstad, Eslöv, Ängelholm, Landskrona och Ystad. ... Om du ska resa inom stan med grön stadsbuss och inte har köpt biljett i förväg kan du använda ditt betalkort och blippa det mot biljettläsaren på bussen.

Vad kostar 24 timmars biljett Skånetrafiken?

Priset kan jämföras med priset för en 24-timmarsbiljett som eller 210 kronor för en liten, mellan eller stor zon.

Hur aktiverar man sitt busskort?

När du har fått hem ditt kort köper du din biljett och kopplar den till kortet. För att biljetten ska vara giltig måste du aktivera den. Du aktiverar biljetten genom att blippa kortet på biljettläsaren ombord på våra bussar, i biljettautomaterna, via ”Köp biljett” på hemsidan, eller hos kundcenter och ombud.

Hur fungerar Skånetrafikens nya app?

Med appen Skånetrafiken planerar och köper du dina resor. Du reser i personliga zoner, kan spara favoriter och söka din resa via kartan. Du kan ha 30-dagarsbiljetten i mobilen och även köpa enkelbiljett och 24-timmarbiljett. I appen kan du följa bussar och tåg i realtid och få uppdaterad trafikinformation.

Hur betalar man på Regionbussar?

Ombord på regionbuss: Biljetten utfärdas i form av en valideringsbar pappersbiljett men kan även kopplas till ett Skånetrafiken-kort och i förlängningen även till ett betalkort. Kunder som reser med 30-dagarsbiljett kopplat till Skånetrafikenkortet kommer kunna förnya sin biljett ombord.

Hur betalar man på stadsbussarna i Helsingborg?

Nu erbjuder vi kortbetalning ombord på stadsbussarna i Helsingborg! Det gör att det lättare för den som inte reser så ofta att betala ombord på stadsbussen. Du kan sedan tidigare betala med bank- eller kreditkort i Landskrona, Lund, Trelleborg, Ängelholm, Hässleholm, Eslöv, Ystad och nu Helsingborg.

Hur betalar man på bussen Skåne?

Ombord på regionbuss: Biljetten utfärdas i form av en valideringsbar pappersbiljett men kan även kopplas till ett Skånetrafiken-kort och i förlängningen även till ett betalkort. Kunder som reser med 30-dagarsbiljett kopplat till Skånetrafikenkortet kommer kunna förnya sin biljett ombord.