:

Finns det någon garanti på Tandlagning?

Innehållsförteckning:

  1. Finns det någon garanti på Tandlagning?
  2. Kan man gå till tandläkaren i en annan kommun?
  3. Kan Folktandvården neka vård?
  4. Hur ofta blir man kallad till tandläkaren?
  5. Kan man gå till tandläkaren under Corona?
  6. Kan man delbetala tandställning?

Finns det någon garanti på Tandlagning?

De flesta tandvårdsmottagningar lämnar garantier för kronor, broar, implantat och de flesta avtagbara proteser. Några mottagningar lämnar också garanti på annan tandvård, som till exempel lagningar och rotbehandlingar. ... Du kan alltid be att få skriftlig information om garantier.

Kan man gå till tandläkaren i en annan kommun?

Du som befinner dig i en annan stad, oavsett om det är på tillfälligt besök, genomresa eller arbete, och får behov av akut tandvård kan alltid vända dig till en tandläkarmottagning där. ... eftersom du då betalar ett fast pris där viss tandvård ingår.

Kan Folktandvården neka vård?

Inom den vanliga sjukvården är det ingen som nekas vård, oavsett att man skulle ha flera obetalda patientavgifter. Men hos Folktandvården är reglerna tuffare. ... Och reglerna är tydliga, säger hon; Man får akutvård för att få bort smärta och kunna äta och sova, däremot inga nya undersökningar och ingen planerad vård.

Hur ofta blir man kallad till tandläkaren?

Har du friska tänder brukar det räcka med en undersökning vartannat eller vart tredje år. Har du flera gamla lagningar som behöver kontrolleras eller problem med tandlossning rekommenderar vi en årlig koll. Regelbundna besök är viktigt och lönar sig i längden.

Kan man gå till tandläkaren under Corona?

Våra medarbetare stannar hemma om de är sjuka och testas för covid-19 i sin hemmiljö. Våra väntrum är anpassade så det är möjligt att hålla avstånd. Vi uppmanar alla våra besökare att använda munskydd. Vi uppmanar alla våra besökare att undvika ta med sällskap till kliniken.

Kan man delbetala tandställning?

Avbetalning eller lån Du kan fråga om du kan få dela upp betalningen med hjälp av en avbetalningsplan om du inte har råd med den behandling du vill ha. Det är inte alla tandvårdsmottagningar som erbjuder en avbetalningsplan. En del tandläkare kan också hjälpa till med att ordna någon form av lån.