:

Finns det någon brevlåda i Stockholm som töms på söndagar?

Innehållsförteckning:

  1. Finns det någon brevlåda i Stockholm som töms på söndagar?
  2. Kan man Posta på söndagar?
  3. Hur ofta tömmer postnord?
  4. Kan man få paket på söndagar?
  5. Vilken tid på dagen kommer paket till Ica?

Finns det någon brevlåda i Stockholm som töms på söndagar?

Postnord slutar att tömma sina brevlådorsöndagar. Nu får lådorna nya hålltider att förhålla sig till – i stort sett alla Stockholms drygt 700 brevlådor påverkas på något sätt. Under söndagen hämtade Postnord de postade breven från brevlådorna som töms på söndagar för sista gången.

Kan man Posta på söndagar?

Något som innebär att det kommer bli sluttömt på landets brevlådor under söndagar. Att kunna lägga på ett kort eller brev på posten under helgen har inte varit något problem. Men nu ändras reglerna. Från och med den första juli är det nämligen sluttömt av landets brevlådor på söndagar rapporterar Dagens Nyheter.

Hur ofta tömmer postnord?

Det finns inget krav på söndagstömning i regelverket, men vi har gjort det som en extra service motiverad av den historiska mängden brev. Från den första juli upphör vi med tömning av brevlådor och sortering av post på söndagar.

Kan man få paket på söndagar?

PostNord erbjuder lördagsleveranser till ombud i Stockholm, Göteborg och Malmö. Lördagsleverans kombineras med tjänsten MyPack Collect. E-handeln har ökat med cirka 15 procent per år sedan finanskrisen och 2017 ökade omsättningen i e-handeln med 16 procent. Förväntningarna på flexibla och snabba leveranser ökar.

Vilken tid på dagen kommer paket till Ica?

Måndag-fredag9:30-17:30
Lördag10-15
Söndag11-15