:

Kan man sälja CD-skivor?

Innehållsförteckning:

 1. Kan man sälja CD-skivor?
 2. Finns det något värde i CD-skivor?
 3. Vem köper begagnade CD-skivor?
 4. Vad göra med alla CD-skivor?
 5. Var säljer man cd-skivor?
 6. Vilka säljer cd-skivor?
 7. Finns CD-skivor att köpa?
 8. Hur gör man en cd?
 9. Hur sätter man upp CD-skivor på väggen?
 10. Var kan man köpa CD-skivor i Malmö?

Kan man sälja CD-skivor?

Och att lägga ut ett gäng CD-skivor på någon annonssajt på nätet kan bli en god affär. De flesta CD-skivorna säljs för omkring 39 kronor. Också svenska frimärken säljs mer och mer i Uppsala län.

Finns det något värde i CD-skivor?

Vissa cd-skivor är mer begärliga än andra. Lars nämner bland andra David Bowies plattor som kom ut på RCA på 1980-talet. "Samlare är ute efter originalinspelningarna." Där handlar det om priser från 300 kronor upp till tusenlappen.

Vem köper begagnade CD-skivor?

Hjalmar B:s Skivbörs säljer och köper GRAMMOFONSKIVOR (LP, EP, Singlar) och CD i fint skick. Vi har alla sorters musik och är specialiserade på Vinyl från 50-talet till 2000-talet, med betoning på 1970- och 80-talen.

Vad göra med alla CD-skivor?

Dina gamla CD-skivor och DVD-skivor kan användas för att ge extra bling-bling till nästan vad som helst. Lägg CD-skivorna i en handduk och börja med att vika skivorna. Krossa dem sedan med en hammare i små bitar. Limma fast bitarna i ett mosaikmönster på exempelvis en spegelram eller tavelram.

Var säljer man cd-skivor?

CD-skivor | Köp & sälj begagnat & oanvänt på Tradera.

Vilka säljer cd-skivor?

Progress Records är specialister inom progressive och symfonisk rock och säljer skivor via nätet, men har även en distributionsavdelning som säljer till andra butiker. Record Hunter är en av sveriges största skivbutiker med över 30.000 LP, CD och DVD skivor i lager.

Finns CD-skivor att köpa?

Köp dina CD-skivor hos oss eller botanisera bland begagnade lp skivor och köp ny musik på vinyl. Vi köper och säljer plattor i alla genrer.

Hur gör man en cd?

Att tillverka skivor kan ske på två olika sätt eller två olika metoder. Vad man kan välja mellan är Cd pressning och cd kopiering. Om du har tänkt göra stora upplagor på tusen eller fler skivor så kommer du billigast undan genom att välja Cd pressning.

Hur sätter man upp CD-skivor på väggen?

Skruvarna skall helst sticka ut så pass mycket ifrån väggen att skruvhuvudet når magneten i staven. Se monteringshänvisningarna nedan. Tack vare de superstarka neodynammagneter som är inkorporerade i upphängningsanordningen i Stickup, sitter skruvarna och dina skivor säkert på väggen.

Var kan man köpa CD-skivor i Malmö?

cd-skivor innerstaden malmö

 • Blue Desert Music. bluedesertmusic.com. Östra förstadsgatan 33. ...
 • Unit4 AB. se.unit4.com. Södergatan 3. ...
 • Erlandssons El & Data AB. www.eedab.se. ...
 • Trade Games I Örebro AB. Gråbrödersgatan 8. ...
 • Memnote. Andréegatan 9. ...
 • Crossbreed AB. Grynbodgatan 3. ...
 • Ivelit. Östervärnsgatan 3B. ...
 • Green Turion AB. www.greenturion.se.