:

Hvornår startede jem og fix?

Innehållsförteckning:

  1. Hvornår startede jem og fix?
  2. Hvor stor er en jem og fix?
  3. Hvem har lavet jem og fix?
  4. Er Jem og Fix detailhandel?
  5. Hvorfor hedder det jem og fix?
  6. Hvor kommer jem og fix fra?
  7. Hvor mange kvm er jem og fix?
  8. Er Jem og Fix norsk?
  9. Kan man købe hos jem og fix?
  10. Er Jem og Fix dansk?

Hvornår startede jem og fix?

1986 jem & fix/Founded

Hvor stor er en jem og fix?

I dag har jem & fix 124 butikker i Danmark, 50 i Sverige og 5 i Norge. I Danmark har kæden ca. 1700 ansatte....

jem & fix
NøglepersonerClaus Petersen (Adm. direktør)
SloganHøflig selvbetjening
Regnskab
Omsætning2.354.117.000 (2017)

Hvem har lavet jem og fix?

Erling Daell ejer sammen med sin far, Kurt Daell, byggemarkedskæderne Harald Nyborg og Jem & Fix, men nu har milliardæren kastet penge efter et helt andet hjørne af detailhandlen, nemlig smykkebranchen.

Er Jem og Fix detailhandel?

Med en fuldendt elevuddannelse i baggagen har du rig mulighed for at avancere til andre gode stillinger i jem & fix eller i den øvrige detailhandel for dens sags skyld.

Hvorfor hedder det jem og fix?

jem & fix bliver etableret i Sverige, og de første butikker åbnes i løbet af foråret. Harald Nyborg køber alle aktierne. jem & fix bliver en del af Harald Nyborg koncernen sammen med Daells bolighus. Underskud bliver vendt til overskud, og flere butikker åbner hvert år.

Hvor kommer jem og fix fra?

jem & fix er Danmarks eneste lavpris byggemarked, og vi er en dansk, familieejet virksomhed med hovedkontor i Vejle og over 2300 medarbejdere fordelt på 124 butikker i Danmark, 56 butikker i Sverige samt 8 butikker i Norge.

Hvor mange kvm er jem og fix?

jem & fix vokser og udvider Hvis det er en eksisterende bygning, skal den være ca. 1.000-1.200 m² og have en loftshøjde på minimum 4,6 meter.

Er Jem og Fix norsk?

Historien bag jem & fix. ... jem & fix starter op i Norge og har nu 118 butikker i Danmark, 46 butikker i Sverige og 4 butikker i Norge. Adm. direktør Svend Pedersen overlader direktørstolen til Claus Petersen og fortsætter herefter som bestyrelsesformand.

Kan man købe hos jem og fix?

jem & fix er en 100 % dansk, familieejet byggemarkedskæde med lavpris som sin kerne. Vi er kåret som Danmarks billigste byggemarked flere år i træk af PriceRunner, og du finder vores byggemarkeder med de lave priser både i Danmark, Sverige og Norge.

Er Jem og Fix dansk?

jem & fix er Danmarks eneste lavpris byggemarked, og vi er en dansk, familieejet virksomhed med hovedkontor i Vejle og over 2300 medarbejdere fordelt på 124 butikker i Danmark, 56 butikker i Sverige samt 8 butikker i Norge. Vi er kåret som Danmarks billigste byggemarked flere år i træk af PriceRunner, bl.