:

Var kan man ladda ner gratis ljudböcker?

Innehållsförteckning:

 1. Var kan man ladda ner gratis ljudböcker?
 2. Är Storytel gratis?
 3. Var kan jag lyssna på ljudböcker?
 4. Är bibliotek gratis?
 5. Vad kostar det att lyssna på ljudbok?
 6. Vad behöver man för att lyssna på ljudböcker?
 7. Har Storytel ljudböcker?
 8. Vad kostar Storytel Reader?
 9. Hur mycket kostar biblioteken?

Var kan man ladda ner gratis ljudböcker?

I dag är det enkelt att låna ljudböcker gratis via biblioteket. Genom att ladda ner appen Biblio kan du låna och lyssna på ljudböcker direkt i mobilen....Så lånar du ljudböcker i appen eller online

 1. Skaffa lånekort hos ditt bibliotek. ...
 2. Ladda ner appen Biblio eller logga in på bibliotekets webbplats.

Är Storytel gratis?

Låt en vän få prova Storytel gratis i 30 dagar under en provperiod! Så här gör du för att skicka en inbjudan: Tryck på valfri titel i vår tjänst. Du kan välja vilken bok du vill, men boken du väljer kommer att skickas med i din inbjudan som en rekommendation.

Var kan jag lyssna på ljudböcker?

Vill du främst lyssna på engelska ljudböcker är Audible den bästa appen för dig. Ska du lyssna på svenska ljudböcker är Storytel, BookBeat, Nextory och Bokus Play alla bra alternativ.

Är bibliotek gratis?

Att låna är gratis. Bibliotekskortet är gratis. För att få bibliotekskort måste du visa legitimation på biblioteket. ... Vuxna låntagare ska låna på eget vuxenkort och personer under 18 år bör låna på eget barnkort.

Vad kostar det att lyssna på ljudbok?

En ljudbok hos till exempel Bokus kostar i snitt 100-170 kronor. Ljudböcker är ofta 5-10 timmar långa, beroende på genre och författare så du kommer nästan alltid hinna lyssna på minst en ljudbok i månaden genom en ljudbokstjänst till en lägre kostnad än om du hade köpt den.

Vad behöver man för att lyssna på ljudböcker?

En läsplatta (e-reader) som kan spela mp3 – se evt. enhetens manual (Du behöver först ladda ner ljudboken till en dator) En mp3-spelare (Du behöver först ladda ner ljudboken till en dator)...Via Bokon-appen eller annan app för eböcker:

 • iPhone.
 • iPad.
 • Android-smartphone.
 • Android-surfplatta.

Har Storytel ljudböcker?

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen. När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Vad kostar Storytel Reader?

799 kr, inklusive 3 månaders presentkort på Storytel Unlimited (värde 1536 kr) och gratis frakt. Du behöver ha ett aktivt Storytel-abonnemang för att använda läsplattan.

Hur mycket kostar biblioteken?

Det här kostar för vuxna och barn: Få ett nytt bibliotekskort. Det kostar 10 kr för barn och 25 kronor för vuxna....Här kan du läsa om vad som kostar och hur mycket.

 • Ditt första bibliotekskort.
 • Låna.
 • Reservera.
 • Boka dator.