:

Var kan man köpa SodaStream flaskor?

Innehållsförteckning:

 1. Var kan man köpa SodaStream flaskor?
 2. Vilka flaskor passar till SodaStream?
 3. Hur mycket kostar en SodaStream patron?
 4. Vilka Kolsyrepatroner passar till SodaStream?
 5. Vilka flaskor passar till Aarke Kolsyremaskin?
 6. Vilka flaskor passar till WasserMaxx?
 7. Hur många liter är det i en SodaStream flaska?
 8. Hur länge håller en SodaStream patron?
 9. Vad kostar en kolsyremaskin?
 10. Är det skillnad på olika Kolsyrepatroner?

Var kan man köpa SodaStream flaskor?

SodaStream flaska 1,0 liter, 3-pack | Clas Ohlson.

Vilka flaskor passar till SodaStream?

Så här fungerar det med flaskor: Kolsyremaskinerna Spirit, Spirit One Touch*, Genesis, Source och Power* är kompatibla med alla flaskor, förutom glasflaskor. Crystal kolsyremaskiner är ENDAST kompatibla med glasflaskor. Jet kolsyremaskiner är kompatibla med alla flaskor, förutom FUSE- och glasflaskor.

Hur mycket kostar en SodaStream patron?

Lägsta pris på SodaStream Kolsyrepatron refill 60L är 79 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 6 jämförda butiker.

Vilka Kolsyrepatroner passar till SodaStream?

Det finns kolsyrepatron på Rusta och i andra butiker online som passar bra för det här märket och andra bubbelvatten maskiner. Fast du måste inte köpa en Rusta kolsyrepatron för att du köpte Sodastream på Rusta eller en Jula kolsyrepatron för att du fann din kolsyremaskin där.

Vilka flaskor passar till Aarke Kolsyremaskin?

Alla produkter

 • 1-liters PET-flaska.
 • För kolsyrat vatten.
 • Passar Aarke kolysremaskin.

Vilka flaskor passar till WasserMaxx?

PET-flaskor i svart design (2 x 1 liter), som med sitt tätslutande lock ser till att drycken hålls kolsyrad längre tid. Kompatibel med WasserMaxx och AGA kolsyremaskiner.

Hur många liter är det i en SodaStream flaska?

När man köper kolsyremaskinen ingår en kolsyrecylinder samt en flaska som rymmer 1 liter bubbelvatten. SodaStream erbjuder nu även möjlighet att köpa till extra, diskmaskinssäkra flaskor vilket underlättar vardagen rejält för den som bubblar mycket vatten.

Hur länge håller en SodaStream patron?

En kolsyrepatron räcker till ca 130 l kolsyrat vatten, beroende på vilken typ av maskin och vilken mängd kolsyra du använder. Perfekt att ha på kontoret eller om ni är många hemma som gillar bubbelvatten. Patronen passar till kolsyremaskinerna Jet, Play och Revolution.

Vad kostar en kolsyremaskin?

En kolsyremaskin kostar en del vid inköp men det är pengar du snabbt tjänar in om du ofta dricker bubbelvatten. En gascylinder (som räcker till ca 60 liter dryck) kostar ungefär 200 kronor, och när du sedan lämnar in den tomma cylindern kan du få cirka 100 kronor i pant.

Är det skillnad på olika Kolsyrepatroner?

En skillnad mellan Wassermaxx och de andra apparaterna är också storleken på bubblorna i vattnet, men det en smaksak vilken typ av bubblor man föredrar. ... En patron räcker till omkring 40 - 60 liter beroende på hur bubbligt vatten man önskar. När patronen är slut pantar man den hos återförsäljaren och köper en ny fylld.