:

Får man Stardust när man Evolvar?

Innehållsförteckning:

  1. Får man Stardust när man Evolvar?
  2. Vad heter Prinsen i Snövit?
  3. Vad menas med HP i Pokemon go?
  4. Vad Pokemon Go går ut på?
  5. Hur får Pokemon mer cp?
  6. Vilka Pokemon ska man utveckla?
  7. Vad heter prinsen i Askungen?
  8. Hur gammal är Prinsen i Snövit?
  9. Vilka Pokémon ska man evolva?
  10. Hur ser man hur bra en Pokémon är?

Får man Stardust när man Evolvar?

Stardust får du när du fångar en Pokémon. Genom att använda det kan du öka din Pokémons CP (Combat Power, alltså hur stark din Pokémon är) och HP (Hit Points, hur mycket hälsa din Pokémon har). Du får stardust genom att fånga Pokémon, kläcka ägg, eller försvara ett gym.

Vad heter Prinsen i Snövit?

Rollista

FigurOriginalröstSvensk originalröst (1938)
PrinsenHarry StockwellGösta Kjellertz
DrottningenLucille La VerneHjördis Petterson
HäxanLucille La VerneHjördis Petterson
JägarenStuart BuchananTord Stål

Vad menas med HP i Pokemon go?

För att evolva och förstärka (”power up”) en pokémon så att den får högre CP och ”health points” (HP) krävs candies och stardust (som man tjänar in när man levlar up). Candies behövs för att evolva och stardust samt candies för att förstärka. Men bränn inte allt krut för tidigt.

Vad Pokemon Go går ut på?

Vad är Pokémon Go? Ett mobilspel som går att ladda ner både till Iphone och Android. I spelet skapar du din egen avatar som du sanvänder för att gå runt och fånga, träna, byta bort eller strida med infångade Pokémons.

Hur får Pokemon mer cp?

Ju högre level du är, desto högre CP kan du hitta bland vilda Pokémon. Din Pidgeot skulle ändå ha varit lam i jämförelse med vad du hittar på din nya level. Pokémon kläckta genom ägg har generellt högre CP och ger extra Candy, som gör att du kan evolvera den snabbare.

Vilka Pokemon ska man utveckla?

Samla ihop en samling med slagskämpar, bra slagskämpar, Tyranitar, Machamp och Poliwrath. Samla också ihop en bra samling av defensiva försvarare – Blissy, Snorlax och Lapras exempelvis och kanske Slaking också. Satsa på bra försvar och hög uthållighet.

Vad heter prinsen i Askungen?

1950 års svenska originaldubb
Askungen...Tatiana Angelini
Prinsen...Lauritz Falk
Hertigen...Tord Stål
Petronella...Fylgia Zadig

Hur gammal är Prinsen i Snövit?

Snövit är bara sju år och hon verkar inte åldras, vare sig i text eller i bild, trots att åren går då hon ligger i kistan. Hon är alltså bara ett barn då hon vaknar till och vill gifta sig med prinsen.

Vilka Pokémon ska man evolva?

Samla ihop en samling med slagskämpar, bra slagskämpar, Tyranitar, Machamp och Poliwrath. Samla också ihop en bra samling av defensiva försvarare – Blissy, Snorlax och Lapras exempelvis och kanske Slaking också. Satsa på bra försvar och hög uthållighet.

Hur ser man hur bra en Pokémon är?

Det Poke Genie gör är att räkna ut hur bra din Pokémon är utifrån din Pokémon och den nivå du är på. En koll av min Treecko visar att den är hundraprocentig. Den har full pott vad gäller attack, försvar och uthållighet.