:

Hur mycket kostar det att serva en BMW?

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket kostar det att serva en BMW?
  2. Är Mekonomen auktoriserad verkstad för Kia?
  3. Är Volvo dyra att serva?
  4. Är BMW service dyr?
  5. Vad kostar det att lämna in bilen på service?

Hur mycket kostar det att serva en BMW?

Använd autobutler.se för att få offerter inför din nästa service. När du ska göra service på din BMW, bör du inte falla för frestelsen att välja första bästa verkstad....Få offerter på din nästa bilservice.

GenomsnittsprisMin. - max.
4134 kr31 krFå offerter

Är Mekonomen auktoriserad verkstad för Kia?

R700 skrev: Får och får, men mekonomen är inte en auktoriserad kia verkstad. Kan vara lättare eller svårare med garanti och ev. Goodwill beroende på vart man lämnat bilen.

Är Volvo dyra att serva?

Volvos populära XC60 – den förra modellen – är dyraste bilen att serva bland storsäljarna förra året. Dyraste bilen kostar dubbelt så mycket att serva som den billigaste. Det visar bokningsportalen Lasingoo:s stora och årliga genomgång av de populäraste bilarna i Sverige.

Är BMW service dyr?

Genomgången visar att det över tre års tid skiljer sig mer än 4 000 kronor i servicekostnader mellan den dyraste bilmodellen jämfört med den billigaste. Att en dyr bil som BMW 520 kostar mycket att serva är kanske inte så konstigt.

Vad kostar det att lämna in bilen på service?

Att serva en nästan ny bil som precis har rullat från fabriken kostar runt 3 000 kronor. Senare i billivet landar servicen lätt på det dubbla. Det behöver inte vara så dyrt. Våra prisexempel indikerar att man ganska lätt kan spara flera tusenlappar per år.