:

Får man post på nyårsafton?

Innehållsförteckning:

  1. Får man post på nyårsafton?
  2. Hur delas posten ut i jul 2020?
  3. Får man post på söndagar?
  4. Hur många gånger får man post på en dag?
  5. När är det okej att skicka julkort?
  6. Hur delas posten ut i jul?
  7. När kommer posten till mitt postnummer?

Får man post på nyårsafton?

Det bör vara samma som julafton, dvs ingen dag som det delas ut post. Nyårsafton, midsommarafton och julafton är arbetsfria dagar för de flesta, även om de inte är röda dagar i almanackan. Nästa utdelning/utkörning är på onsdag då det är vanliga vardag igen.

Hur delas posten ut i jul 2020?

Postnord har sista utdelningen inför jul den 23 december. Detta medför att du fram till den 20 december kl. ... Vi kan tyvärr inte garantera att din leverans kommer fram till julafton, vi lovar endast att vi skickar inom fraktbolagens deadline för leverans till jul.

Får man post på söndagar?

Posten har tyvärr slutat att tömma brevlådor på helgen. Helgtömning på söndagar upphörde första juli 2019.

Hur många gånger får man post på en dag?

Med varannandagsutdelning får du brev, tidningar och reklam varannan vardag, istället för varje vardag som det är i dag, om det finns brev att dela ut till dig. Brevbärarna kommer även i fortsättningen att vara ute med post varje dag, men gå olika rundor beroende på vilken dag det är.

När är det okej att skicka julkort?

Julkortet ska postas senaste 16 december med julfrimärke, och 21 december med vanligt. 16 december – ett datum att lägga på minnet om du vill att dina julkort ska komma fram i tid. 21 december – då måste du senast ha skickat i väg dina inrikes julklappspaket om de ska ligga under granen på julafton.

Hur delas posten ut i jul?

Förutom paket skickar svenskarna också omkring 35 miljoner julhälsningar som delas ut av 12 000 brevbärare. Inför julen sätter Posten upp omkring 3 500 röda brevlådor för julhälsningar men det går även att lägga julhälsningar i de gula och blå brevlådorna.

När kommer posten till mitt postnummer?

Sedan 2021 är det varannandagsutdelning som gäller för brev, reklam och tidningar i Sverige. Systemet infördes gradvis under 2021 och gäller nu postadresser i hela landet. Det innebär att var du än bor kan du få du post varannan dag. När posten kommer beror på vilket postnummer du har.