:

Hvem ejer Power og Elgiganten?

Innehållsförteckning:

  1. Hvem ejer Power og Elgiganten?
  2. Er Power og Punkt1 samme ejer?
  3. Er Expert og Power det samme?
  4. Hvad er billigst Power eller Elgiganten?
  5. Hvem står bag Elgiganten?
  6. Hvem er direktør i Elgiganten?
  7. Hvem ejer punkt 1?
  8. Hvem har overtaget Skousen?
  9. Hvad er Power DK?
  10. Hvad er bedst power eller Elgiganten?

Hvem ejer Power og Elgiganten?

direktør Jesper Boysen. POWER A/S (tidligere Expert) er en dansk varehuskæde der sælger forbrugerelektronik og hårde hvidevarer. Det danske POWER A/S er ejet af det norske selskab POWER International AB, og denne koncernen har også butikker i Norge, Sverige og Finland.

Er Power og Punkt1 samme ejer?

Punkt1 er ejet af POWER A/S som er en del af POWER International AS.

Er Expert og Power det samme?

I 2017, skiftede Expert AS navn til POWER International AS.

Hvad er billigst Power eller Elgiganten?

15-2 til Power Samtlige mobiltelefoner og tablets på listen er billigst hos Power. - Det er overraskende, at Power står så stærkt i den direkte pristest med Elgiganten. Det viser, at de mener det alvorligt med at konkurrere på pris og har lagt sig på et fuldt konkurrencedygtigt prispunkt fra åbningen.

Hvem står bag Elgiganten?

Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der blev grundlagt i Norge i 1962. Siden da er selskabet vokset til at blive markedsleder med varehuse i både Danmark, Norge, Finland og Sverige samt franchisebutikker på Island, Grønland og Færøerne. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Currys (tidl. Dixons Carphone).

Hvem er direktør i Elgiganten?

Niclas Eriksson (1. maj 2012–) Elgiganten/CEO

Hvem ejer punkt 1?

Punkt1 er en del af POWER A/S, som tilbyder at hjælpe dig i gang med alt det praktiske omkring leje af lokale, indretning, ansættelse og opstart af butikken.

Hvem har overtaget Skousen?

I dag ejes Skousen af WhiteAway Group som blandt andet også ejer WhiteAway.com.

Hvad er Power DK?

Elektronik, hvidevarer og de fedeste gadgets Vi startede i sommeren 2015 med at slå de virtuelle døre op til power.dk og derefter åbnede vi de første 4 POWERHOUSES i Glostrup, Herlev, Odense og Frederiksberg. Herefter har vi åbnet dørene rundt i hele landet - find vores butikker her.

Hvad er bedst power eller Elgiganten?

Er man også i markedet for et fladskærms-tv eller en bærbar computer bliver det endnu dyrere at forsikre sine produkter i Elgiganten eller i Power. 2.422,75 kroner koster det at tegne de tre typer af tillægsforsikringer hos Power, mens det i Elgiganten koster 2094 kroner.