:

Vilken typ av munskydd kräver SAS?

Innehållsförteckning:

  1. Vilken typ av munskydd kräver SAS?
  2. Har SAS krav på munskydd?
  3. När slutar SAS med munskydd?
  4. Vilken typ av munskydd krävs på flyg?
  5. Vilka munskydd på flyg?
  6. Vilka flygbolag kräver munskydd?
  7. Hur långt i förväg på flygplatsen?

Vilken typ av munskydd kräver SAS?

Krav på ansiktsmask Det är obligatorisk att använda munskydd under hela resan, från ombordstigning till att du lämnar flygplanet. Munskydden som är tillåtna ombord omfattar engångsmasker av standarder som FFP2, KN95, N95 eller kirurgiska masker som IIR eller liknande.

Har SAS krav på munskydd?

Flygbolaget SAS återinför krav på munskydd på sina flygningar i Skandinavien från den 6 december, det skriver bolaget i ett mejl till TT. SAS skriver att det är en försiktighetsåtgärd när skandinaviska myndigheter nu börjar återinföra krav och rekommendationer kring munskydd.

När slutar SAS med munskydd?

Flera flygbolag, bland andra SAS och Norwegian slopar kravet på munskydd ombord från och med måndag. Beslutet gäller linjer inom och mellan de skandinaviska länderna. På flyglinjer mellan Skandinavien och övriga världen är det fortfarande krav på munskydd.

Vilken typ av munskydd krävs på flyg?

Olika flygbolag har olika krav på vilken typ av munskydd du ska bära. Det är vanligt att flygbolagen kräver munskydd avsedda för medicinsk användning, till exempel engångsskydd av typen FFP2, N95 eller kirurgiska masker.

Vilka munskydd på flyg?

Vuxna och äldre barn som ska flyga behöver använda munskydd ombord på flygplanet. Olika flygbolag har olika krav på vilken typ av munskydd du ska bära. Det är vanligt att flygbolagen kräver munskydd avsedda för medicinsk användning, till exempel engångsskydd av typen FFP2, N95 eller kirurgiska masker.

Vilka flygbolag kräver munskydd?

Vilka flygbolag kräver ansiktsmask / munskydd

  • Många flygbolag har valt att genomföra nya regler som kräver att passagerare bär personlig skyddsutrustning så som ansiktsmask under hela flygresan. ...
  • Aer Lingus. ...
  • Air France. ...
  • Air Serbia. ...
  • Airtours. ...
  • Alitalia. ...
  • American Airlines. ...
  • Apollo.

Hur långt i förväg på flygplatsen?

Vi rekommenderar att du anländer till flygplatsen minst två timmar före avgången, så att du har tillräckligt med tid för incheckning och säkerhetskontrollen, i synnerhet under rusningstid, på sommaren och under större helger.