:

Får man lämna tillbaka virke?

Innehållsförteckning:

  1. Får man lämna tillbaka virke?
  2. När kommer fakturan från Byggmax?
  3. Hur funkar Byggmax?
  4. Kan man betala kontant på Byggmax?
  5. Vad gäller vid återköp?
  6. Får man lämna tillbaka kakel?
  7. När kommer fakturan från Collector?
  8. Vad kostar hemleverans Byggmax?
  9. Kan man såga på Byggmax?
  10. Hur mycket kostar en såg?

Får man lämna tillbaka virke?

Ångerrätt/retur Vid påbörjad konsumtion av tjänst, exempelvis att hantverkare påbörjat utförandet, gäller inte ångerrätten. Ångerrätten gäller heller inte vid köp av virke eller golvprov. Du har som kund rätt att undersöka varan. Vid köp av golv får du dock endast öppna upp en golvförpackning.

När kommer fakturan från Byggmax?

Fakturan kommer först efter leverans. Står det inget OCR-nummer så är det troligtvis orderbekräftelsen du tittar på.

Hur funkar Byggmax?

Hur går det till att handla på en Byggmax-butik? Vår drive-in gör att det går snabbt och lätt för våra kunder att handla och enkelt för vår personal att fylla på varor. ... Låt bilen stå kvar på mätplatsen och gå sedan in i butiken för att handla mer varor eller gå direkt till kassan och betala din mätlapp.

Kan man betala kontant på Byggmax?

Fler och fler butiker går mot kontantfritt och så gör även vi på Byggmax. Det finns flera anledningar till kontantfritt t ex att rånrisken försvinner och våra teammedlemmar slipper handskas med växelbedrägeri och förfalskningar.

Vad gäller vid återköp?

Men det finns ingen lag som ger konsumenten rätt till öppet köp och/eller bytesrätt. Det är alltså frivilligt för dig att välja om du vill erbjuda konsumenter öppet köp och/eller bytesrätt. ... Konsumenten ska lämna tillbaka varan inom den angivna tiden och varan ska vara i samma skick som när den köptes.

Får man lämna tillbaka kakel?

Undersökningen ska göras med försiktighet och ej vara mer omfattande än nödvändigt. Kan jag lämna tillbaka paket med kakel som blev över? Vi tar inte emot överblivna kakel- och klinkerplattor, även om förpackningen är obruten. Dessa slänger du vid din närmaste returpunkt.

När kommer fakturan från Collector?

Fakturan får du per mail eller post och betalar innan angivet förfallodatum. Sista betalningsdag ska stå på fakturan. Står det inte någon förfallodag ska du betala med den direkt. Om du betalar för sent kan du få betala påminnelseavgift och dröjsmålsränta.

Vad kostar hemleverans Byggmax?

När du handlar större varor levereras de direkt till dig med budbil eller lastbil, från 199 kronor (inom 20 km från butiken). Handlar du exempelvis virke levereras detta med kranbil, leveranskostnaden är från 795 kronor. Bor du mer än 20 km från butik betalar du ytterligare 40 kr för varje extra kilometer.

Kan man såga på Byggmax?

I din Byggmaxbutik finns handsåg och sågbord där du själv kan kapa ditt virke.

Hur mycket kostar en såg?

En enkel såg kostar mellan 1 0 kronor. Vill man ha en proffsigare maskin så får man betala mellan 3 5 kronor.