:

Kan man lämna Liseberg och gå in igen?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man lämna Liseberg och gå in igen?
  2. Får man röka i Liseberg?
  3. Får Liseberg Öppna 2021?
  4. Kan man avboka sina biljetter på Liseberg?
  5. Har liseberg öppnat?
  6. När öppnar liseberg 2022?
  7. Kan man hyra vagn på Liseberg?
  8. Finns det internet på Liseberg?

Kan man lämna Liseberg och gå in igen?

Ja, det går fint. Ta kontakt med personalen i entrén innan du lämnar parken så får du en stämpel för återinträde.

Får man röka i Liseberg?

Liseberg är en rökfri park (gäller även e-cigaretter), men på vissa platser (markerade med cigarettsymbol) är det tillåtet att röka.

Får Liseberg Öppna 2021?

På grund av kravet på förbokning och den kraftiga gästbegränsningen per dag väljer Liseberg att pausa alla årskort tills begränsningarna lättar. Så fort det är möjligt planerar Liseberg att återaktivera korten, som från det datumet kommer att gälla i 12 månader framåt och inte endast till 31 december 2021.

Kan man avboka sina biljetter på Liseberg?

Avboka ditt besök Här kan du avboka dina parkprodukter. Kom ihåg att använda samma E-post som du fyllde i vid bokningen. Observera att avbokning inte är möjligt senare än två dagar före besöksdag. Full återbetalning sker via Klarna inom 3-5 bankdagar.

Har liseberg öppnat?

3 juni öppnade Lisberg åter portarna – efter 520 dagar. 520 dagar – så lång tid har det har gått sedan Lisebergs portar senast var öppna för allmänheten. Men på torsdagen var det äntligen dags igen. Och glädjen var stor bland de första besökarna.

När öppnar liseberg 2022?

2023 firar Liseberg 100 år. Men redan 2022 börjar firandet med ett helt nytt område – Luna Park, samt två nya familjeattraktioner, Turbo & Tempus.

Kan man hyra vagn på Liseberg?

Vill ni slippa släpa med er barnvagn till Liseberg finns sittvagnar (sulky) att hyra i parken. I garderoben innanför Huvudentrén betalar ni 50 kr för att hyra en sulky, samt 50 kr i depositionsavgift som ni sedan får tillbaka vid återlämning. För att hyra en sulky behöver ni kunna visa upp giltig legitimation.

Finns det internet på Liseberg?

Liseberg tillhandahåller en Internettjänst som skall användas i tjänsten eller för sådan kompetens- och kunskapsutveckling som Liseberg stödjer. Användningen skall stå i överenskommelse med regler, direktiv och interna anvisningar.