:

När kommer The Walking Dead säsong 11 Viaplay?

Innehållsförteckning:

  1. När kommer The Walking Dead säsong 11 Viaplay?
  2. Vart kan man kolla på The walking dead?
  3. Hur många timmar är walking dead?
  4. När sänds The Walking Dead säsong 11 i Sverige?
  5. När kommer The Walking Dead säsong 11?
  6. Hur dog Carl i The Walking Dead?
  7. Finns walking dead på Disney Plus?

När kommer The Walking Dead säsong 11 Viaplay?

Från och med fredagen den kommer dessutom alla tio tidigare säsonger att finnas tillgängliga på streamingplattformen som du kan komma ikapp med. Här är allt du behöver veta om The Walking Dead säsong 11, inklusive när och var du ska titta på den och de föregående tio säsongerna.

Vart kan man kolla på The walking dead?

När har The Walking Dead säsong 11 premiär i Sverige? Den sista säsongen hade premiär i USA söndagen den 22 augusti, och dagen efter i Storbritannien. I Sverige finns de tio första säsongerna av serien på HBO Nordic och Viaplay. Men för att kunna se den elfte säsongen behöver du ett konto på Discovery plus.

Hur många timmar är walking dead?

Säsong fem hade premiär den 12 oktober 2014. The Walking Dead produceras av AMC Studios i delstaten Georgia....The Walking Dead (TV-serie)[redigera | redigera wikitext]

Antal avsnitt161
Längd (per avsnitt)42-67 minuter
Antal säsonger11
LandUSA
Produktion

När sänds The Walking Dead säsong 11 i Sverige?

Nya avsnitt av “The Walking Dead” släpps varje måndag med start den 23 augusti.

När kommer The Walking Dead säsong 11?

The Walking Dead säsong 11, avsnitt 9, släppdatum Det nya avsnittet kommer att bli tillgängligt för prenumeranter på AMC+ den 13 februari 2022, en vecka innan dess tv-sändning. Den elfte och sista säsongen är uppdelad i två delar, med det kommande avsnittet som premiär för andra delen.

Hur dog Carl i The Walking Dead?

Men nu har alltså Carl blivit biten av en ”walker” (zombie) och kommer dö. En futtig död kan tyckas, efter allt de gått igenom.

Finns walking dead på Disney Plus?

21:21 CEST Jason Gurwin I USA är serien tillgänglig på AMC, men i hela Europa har du tur, du kan se “The Walking Dead” på Disney+. The Walking Dead finns att strömma med Star på Disney+. Det betyder att du kan titta på alla 153 avsnitt, allt på ett ställe.