:

Hur många använder Internet Explorer i Sverige?

Innehållsförteckning:

  1. Hur många använder Internet Explorer i Sverige?
  2. Varför fungerar inte Internet Explorer?
  3. Vad ersätter Internet Explorer?
  4. När stängs Internet Explorer?
  5. Hur gör man en webbläsare till standard?

Hur många använder Internet Explorer i Sverige?

På tredje plats återfinns något överraskande Internet Explorer med en andel på 5,7 procent. Det innebär en placering bättre än ersättaren Edge som får nöja sig med en andel på 4,2 procent, rapporterar Zdnet. Först på femte plats återfinns Mozilla Firefox som nu är nere i en andel på 3,6 procent.

Varför fungerar inte Internet Explorer?

Om du inte kan öppna Internet Explorer, om programmet slutar svara eller om det bara öppnas helt kort och sedan stängs kan problemet bero på för lite ledigt minne eller skadade systemfiler. Prova följande: Öppna Internet Explorer och välj Verktyg > Internetalternativ. Välj fliken Avancerat och sedan Återställ.

Vad ersätter Internet Explorer?

Den meddelade Microsoft att man kommer att ersätta Internet Explorer som huvudsaklig webbläsare samtidigt som man lanserar det nya operativsystemet Windows 10 under den senare delen av 2015. Den nya webbläsaren heter Microsoft Edge, men hade under en period arbetsnamnet Project Spartan.

När stängs Internet Explorer?

Från och med slutar vi att stödja webbläsaren Internet Explorer vilket innebär att du som använder den kan uppleva att webbplatsen inte fungerar som den ska. Vi rekommenderar den senaste versionen av någon av de vanligaste webbläsarna: Microsoft Edge. Microsoft Edge Chromium.

Hur gör man en webbläsare till standard?

  1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer. uppe till höger.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Använd Google Chrome som standardwebbläsare under Standardwebbläsare. Om knappen inte visas är Google Chrome redan standardwebbläsare.