:

Hur många användare WhatsApp?

Innehållsförteckning:

  1. Hur många användare WhatsApp?
  2. Hur mycket köptes WhatsApp för?
  3. Är WhatsApp svenskt?
  4. Kan man använda WhatsApp på flera enheter?
  5. Kan man se vilka som har WhatsApp?
  6. Vad används WhatsApp till?

Hur många användare WhatsApp?

Meddelandetjänsten Whatsapp, som ägs av Facebook, används nu av fler än två miljarder användare. Över två miljarder användare finns i dag på Whatsapp. Den populära meddelandetjänsten, som är gratis och annonsfri, startade 2009 men köptes av Facebook 2014. I januari 2018 hade appen 1,5 miljard användare.

Hur mycket köptes WhatsApp för?

Hösten 2014 köptes Whatsapp upp av Facebook för motsvarande 137 miljarder kronor. Bolaget drivs dock fortsatt av grundarna Jan Koum och Brian Acton. Whatsapps ökade betydelse innebär också att samma bolag nu kontrollerar två av planetens absolut mest populära meddelandetjänster.

Är WhatsApp svenskt?

Whatsapps logotyp. WhatsApp Messenger är en proprietär, plattformsoberoende mobilapplikation för smarta mobiltelefoner. Utöver grundläggande meddelandefunktioner kan Whatsapp Messenger-användare skicka varandra bilder, video- och ljudmeddelanden.

Kan man använda WhatsApp på flera enheter?

Whatsapp har blivit en oumbärlig applikation för många användare på grund av dess enorma mångsidighet att vara sammankopplade permanent med alla dina vänner och bekanta, ett program som har blivit viktigt men som har inkompatibiliteter som att kunna installera det på flera enheter samtidigt.

Kan man se vilka som har WhatsApp?

Är det möjligt att kontrollera "Vem har sett min WhatsApp Profil'? ... Sedan Facebook köpte WhatsApp, många förändringar har hänt i applikationen. Nu låter denna applikation dig dölja ditt senast sett och kontrollera om den andra personen har tagit emot eller läst ditt meddelande.

Vad används WhatsApp till?

Med WhatsApp kan du både prata och se den du pratar med. Tjänsten går att använda på din smarttelefon, surfplatta eller dator. Här går vi igenom hur du gör för att ringa ett videosamtal på din smarttelefon.