:

Var visas utredningen?

Innehållsförteckning:

  1. Var visas utredningen?
  2. Vad heter serien om Madsen?
  3. När sänds utredningen på tv?
  4. Vad menas med utredning?
  5. När börjar serien om Kim Wall?
  6. Vem spelar Madsen i utredningen?
  7. Vad innebär ett utredningsarbete?

Var visas utredningen?

Utredningen. Dansk dramaserie från 2020 på SVT Play. Fängslande drama baserat på den dramatiska polisutredningen av det mordfall som i medierna kom att kallas för Ubåtsfallet, och som gav stora tidningsrubriker över hela världen för tre år sedan.

Vad heter serien om Madsen?

Men det är något som inte stämmer. Utredningen är baserad på det mordfall som kom att kallas för Ubåtsfallet. Med en unik inblick i det komplexa polisarbete som ledde till lösningen på mordet på den svenska journalisten Kim Wall, följer serien mordutredaren Jens Møller och hans team vid Köpenhamnspolisen.

När sänds utredningen på tv?

De senare Oscarsnominerades 2016. Lindholm har även varit manusförfattare till tv-serien ”Borgen”. ”Utredningen” produceras av Miso Film i samproduktion med Outline Film för TV2 DANMARK, SVT och Viaplay med stöd från Public Service Pool och Copenhagen Film Fund. ”Utredningen” har svensk premiär 28 september i 2020.

Vad menas med utredning?

Vad är en utredning? En utredning betyder att en socialsekreterare samlar in information och gör en bedömning om barnet eller familjen behöver något stöd. Utredningen handlar alltid om barnet och vad barnet behöver.

När börjar serien om Kim Wall?

Tv-serien heter Utredningen. från den 28 september.

Vem spelar Madsen i utredningen?

Søren Malling (Borgen, Kriget) gör rollen som mordutredaren Jens Møller, Pilou Asbæk (Borgen, Kriget, Game of Thrones) spelar åklagaren Jakob Buch-Jepsen, medan rollerna som Ingrid och Joachim Wall spelas av de flerfaldigt Guldbagge-belönade skådespelarna Pernilla August (Star Wars, Call girl, Britt-Marie var här) och ...

Vad innebär ett utredningsarbete?

Att utreda innebär att besvara en eller flera frågeställningar. ... Dokument som skapats utifrån en förhandsuppfattning eller syftar till övertalning eller förföljelse bör inte betecknas som utredningar. Arbetar man med uppgifter som inte rimligt kritiskt prövats och säkerställts är det inte frågan om utredningsarbete.