:

Hur många avsnitt är Jägarna säsong 2?

Innehållsförteckning:

  1. Hur många avsnitt är Jägarna säsong 2?
  2. Vilken dag visas Jägarna säsong 2?
  3. När kommer Jägarna 3?
  4. Var utspelar sig serien Jägarna?
  5. Vem är mördaren i Jägarna säsong 2?
  6. Var kan jag se Jägarna säsong 2?

Hur många avsnitt är Jägarna säsong 2?

Säsonger

SerieAvsnitt
16
26

Vilken dag visas Jägarna säsong 2?

44 min 1 december 2020. Seriestart. När gruventreprenören Markus utsätts för attentat av en trolig miljöaktivist anlitar han den före detta polisen Erik i hopp om att spåra gärningsmannen.

När kommer Jägarna 3?

44 min 1 december 2020. Erik vaknar upp på sjukhuset men det dröjer inte länge förrän han åker med Markus och de sydafrikanska gästerna på björnjakt. När de attackeras av Benjamin i jaktstugan inser Erik att Benjamin kan bevisa Markus inblandning i mordet.

Var utspelar sig serien Jägarna?

Jägarna är ett svenskt spänningsdrama och består hittills av två filmer och en TV-serie med två säsonger. Första filmen och TV-seriens första och andra säsong är inspelade i Älvsbyns kommun. Skådespelaren Rolf Lassgård har spelat huvudrollen i båda filmerna och gör det även i TV-seriens säsong 1 och 2.

Vem är mördaren i Jägarna säsong 2?

Joar Särn, genom hela serien bra spelad av Simon J Berger, blev mot sitt nekande fälld för mordet på Therese Lundkvist. Alla var övertygade om att han var den skyldige även om någon kropp aldrig återfanns. Nu ska han erkänna och visa vad kroppen är.

Var kan jag se Jägarna säsong 2?

Rolf Lassgård är tillbaka som Erik i serien Jägarna. Svensk thrillerserie från 2021 på TV4 Play. Säsong 2. Erik Bäckström (Rolf Lassgård) har slutat som polis och dragit sig tillbaka till den norrländska landsbygden.