:

Vilken bransch tillhör KICKS?

Innehållsförteckning:

  1. Vilken bransch tillhör KICKS?
  2. Hur många KICKS butiker finns det?
  3. Vad heter Kicks egna märke?
  4. Hur många Kicks butiker finns det i Skaraborg?
  5. Kan man betala med kontanter på Kicks?
  6. Är Kicks börsnoterat?

Vilken bransch tillhör KICKS?

KICKS är ett multikanalsföretag i framkant med såväl e-handel som unik lösning för digital handel via butik i Sverige och Norge. Under 2017 öppnade KICKS sina första flagship-butiker, i Göteborg och Malmö.

Hur många KICKS butiker finns det?

Med välutbildade skönhetsexperter i 250 butiker i Sverige, Norge och Finland och en modern omnikanalslösning, där fysisk butik och e-handel är integrerat, erbjuder KICKS personliga och inspirerande skönhetstjänster och runt 25 000 produkter från 300 varumärken.

Vad heter Kicks egna märke?

BeautyAct erbjuder högkvalitativa och multifunktionella produkter som passar för alla åldrar och hudtyper. Hos oss hittar du hudvårdande makeup, innovativa makeup-borstar och högpresterande ansiktsvård anpassade efter de situationer du befinner dig i och de påfrestningar som huden utsätts för dagligen.

Hur många Kicks butiker finns det i Skaraborg?

Det finns tre Kicks butiker i Skaraborg.

Kan man betala med kontanter på Kicks?

Vi uppmuntrar dig som kund att betala med kontaktlösa bankkort eller Klarna för att minimera hanteringen av kontanter. Vi jobbar ständigt med att förbättra vårt arbete för en trygg handel. Har du fler frågor är du som alltid varmt välkommen att fråga vår butikspersonal – de hjälper dig gärna!

Är Kicks börsnoterat?

Axel Johnson-koncernen består i dag av Axel Johnson International, AxSol, KICKS, Martin & Servera, Novax, Åhléns samt delägda börsnoterade Axfood (ägarandel 50,1 %) och Dustin (ägarandel 29,8 %). Axel Johnson ägs av Antonia Ax:son Johnson med familj.