:

Hur många kan jobba hemifrån?

Innehållsförteckning:

  1. Hur många kan jobba hemifrån?
  2. Hur många arbetar hemifrån Corona?
  3. Hur många svenskar kan jobba hemifrån?
  4. Hur länge kommer man jobba hemifrån?
  5. Hur mycket tjänar man som Chattoperatör?

Hur många kan jobba hemifrån?

Nu tas det allmänna pandemirådet om att jobba hemifrån bort. En tredjedel av personerna i arbete i åldern 15–74 år arbetade hemifrån i augusti, visar ny statistik. När det var som vanligast rörde det sig om över 40 procent.

Hur många arbetar hemifrån Corona?

32 % jobbar hemifrån på heltid under coronakrisen. 2 % gjorde det innan. 3. 8 av 10 jobbar mer eller lika mycket som tidigare.

Hur många svenskar kan jobba hemifrån?

47% av de tillfrågade arbetar från sin ordinarie arbetsplats, 32% arbetar hemifrån och 21% arbetar både hemifrån och på sin ordinarie arbetsplats. En mätning som vi på Netigate gjorde i våras visade att 42% då arbetade hemifrån. I januari 2021 kan vi alltså se en ökning på 11% av antalet som helt jobbar hemifrån.

Hur länge kommer man jobba hemifrån?

Vi har en ökad smittspridning av covid-19 i Sverige. En viktig del i att minska smittspridningen är att den som kan från och med den 23 december bör arbeta hemifrån. Folkhälsomyndigheten ger det allmänna rådet att alla som kan arbetar hemifrån när arbetet tillåter det. Alla har dock inte denna möjlighet.

Hur mycket tjänar man som Chattoperatör?

Lön: 60 kr/mån vid ca 2-3 timmars arbete per dag. Upp till 40 000 kr om du är effektiv och arbetar heltid. Krav: Över 18 år.