:

Vilken färg till Garagegolv?

Innehållsförteckning:

  1. Vilken färg till Garagegolv?
  2. Vilken färg använder man i garaget?
  3. Vilken golvfärg är bäst?
  4. Vilken golvfärg?
  5. Kan man måla över Flinggolv?
  6. Hur gör man Epoxigolv?

Vilken färg till Garagegolv?

BÄST: Hangar Golvfärg är en 2-komponents epoxifärg som är lämplig för våtutrymmen, garagegolv, verkstäder och industrier.

Vilken färg använder man i garaget?

En tålig akrylatfärg funkar till det mesta. I ett garage kan det faktiskt att vara en klok idé att välja en akrylat färg avsedd för utomhusbruk. Det gör att färgen står emot temperaturskillnader bättre. Kontakta en färghandlare eller målare i Stockholm för att få tips på bra utomhusfärger.

Vilken golvfärg är bäst?

Nu lanserar Nordsjö den ultimata bäst-i-test vinnande* golvfärgen, Nordsjö Perform+ Diamond Floor. Nordsjö Perform+ Diamond Floor är den nya golvfärgen som är lätt att applicera, har extremt bra täckförmåga och ger en yta som är otroligt fläck- och reptålig.

Vilken golvfärg?

Du bör därför välja en färg som har en viss elasticitet, samtidigt som den bör ha en god täckförmåga. Du bör också välja en golvfärg som är av hög kvalitet och har en god vatten- och kemikalibeständighet. Kort och gott ska den alltså vara slittålig och kunna stå emot allt det slitage som ett trägolv utsätts för.

Kan man måla över Flinggolv?

Gammal färg avlägsnas bäst genom diamantslipning eller blästring. Väljer du att måla om ett redan målat golv är det viktigt att ytan slipas matt och att all löst sittande färg skrapas bort. Vid övermålning är resultatet beroende på den gamla färgens hållfasthet och vidhäftning.

Hur gör man Epoxigolv?

Så här får du ett lyckat resultat: Grundarbete. Golvet du ska måla måste vara helt rent, torrt och fettavtvättat för att epoxifärgen ska fästa ordentligt. Ofta behöver man slipa golvet (för betonggolv används diamantslip och för trägolv används slippapper) för att färgen ska få ordentligt fäste.