:

Hur många anställda har Jula koncernen?

Innehållsförteckning:

  1. Hur många anställda har Jula koncernen?
  2. Hur många Jula varuhus finns det i Sverige?
  3. Vad är julas affärside?
  4. Vad äger Jula?
  5. Är Jula danskt?
  6. Var kommer namnet Jula ifrån?
  7. Hur många hotell har Jula?
  8. Vad är Jula för affär?

Hur många anställda har Jula koncernen?

Jula Holdingkoncernens huvudkontor finns i Skara, Sverige. Koncernen har cirka 4000 anställda och 2020 omsattes drygt 9,8 miljarder SEK, med ett resultat om cirka 1,3 miljarder SEK efter finansiella poster och före skatt. Cirka 276 miljoner SEK betalas i skatt på resultatet.

Hur många Jula varuhus finns det i Sverige?

Retailföretaget Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Detta erbjuds via en stark e-handel och totalt 110 varuhus, 58 i Sverige, 37 i Norge och 15 i Polen.

Vad är julas affärside?

Jula är ett familjeföretag i stark expansion. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula har ett brett produktsortiment inom hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Hos oss kan villaägare, hemmafixare, lantbrukare och hantverkare hitta det mesta.

Vad äger Jula?

Koncernen består av sju bolag: Jula, Hööks, Jula Logistics, G&K Blanks Fastigheter, Wästgöta Finans, Jula Miljö & Energi samt Jula Hotell & Konferens.

Är Jula danskt?

Informationen identifierar dig vanligtvis inte direkt, men den kan ge dig en mer personlig webbupplevelse. Eftersom vi respekterar din rätt till integritet, kan du välja att inte tillåta vissa typer av cookies.

Var kommer namnet Jula ifrån?

Julas historia Jula Industri AB grundades av Lars-Göran Blank och Irene Blank 1979. Namnet Jula kommer från gården Jultorp som ligger i Bitterna socken i utkanten av Varaslätten.

Hur många hotell har Jula?

Vi erbjuder 98 fina hotellrumJula Konsthotell samt 23 hotellrumJula Hotell Stay & Go, 1,5 km ifrån Jula Konsthotell.

Vad är Jula för affär?

Jula AB är en butikskedja som säljer produkter till villaägare, hemmafixare, lantbrukare och hantverkare. ... 2022 kommer Jula även att etableras i Finland.