:

Hur mycket tjänar man som lärling rörmokare?

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket tjänar man som lärling rörmokare?
  2. Hur många Lärlingstimmar VVS?
  3. Vad är medellönen för en rörmokare?
  4. Hur många år måste man gå lärling som rörmokare?
  5. Hur många Lärlingstimmar?
  6. Vad gör man som rörmokare?

Hur mycket tjänar man som lärling rörmokare?

Den lägsta lönen när du ligger i period sju är drygt 110 kronor i timmen. Det är inte alls så illa för någon som aldrig arbetat tidigare. När du nått upp till period 10 måste de minst betala dig 153 kronor i timmen, men då är du nästan klar och kan troligtvis allt som krävs för att bli en bra rörmokare.

Hur många Lärlingstimmar VVS?

Lärling VVS – Mål med utbildningen Målet är att du efter vår utbildning som lärling inom VVS har godkända betyg från oss samt godkända gymnasiebetyg enligt VVSYNs krav och har fullgjort din lärlingstid á 8 500 timmar, ska kunna avlägga branschprov för att bli certifierad VVS-montör.

Vad är medellönen för en rörmokare?

För fullbetalda yrkesarbetare med fast lön höjs den utgående lönen med 3:85 kronor i timmen eller 670 kronor i månaden. Den lägsta lönen lyfts samtidigt till 166 kronor i timmen eller 28 884 kronor i månaden.

Hur många år måste man gå lärling som rörmokare?

Lärling inom vs Under din lärlingstid på Bravida får du arbeta tillsammans med våra certifierade vs-montörer. När du har varit lärling på heltid i ungefär två år kan du avlägga branschprovet och bli certifierad VVS-montör.

Hur många Lärlingstimmar?

Byggnadsarbetare: Du kan efter gymnasiet börja arbeta som lärling. Lärlingstiden är 6 800 timmar. Efter tre år på Yrkesgymnasiet med minst E i alla ämnen får du tillgodoräkna dig 2 800 timmar. Alla gymnasielärlingar som uppnått färdig utbildningstid får yrkesbevis.

Vad gör man som rörmokare?

En VVS-montör jobbar med installation och reparation av VVS-anläggningar i byggnader och fastigheter. Förutom att jobba med rör, kan dessa anläggningar bestå av till exempel värmepumpar, elpannor, varmvattenberedare, värmeelement och fläktar.