:

Vad kostar ett läkarbesök på Min Doktor?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar ett läkarbesök på Min Doktor?
  2. Vad kostar Fråga doktorn?
  3. Kan man få remiss från min doktor?
  4. Är doktor24 gratis?
  5. Hur kan kry vara gratis?

Vad kostar ett läkarbesök på Min Doktor?

Patientavgiften för ett läkarbesök hos Min Doktor är 100 kr. Det är den av Region Sörmland fastställda avgiften för digital primärvård.

Vad kostar Fråga doktorn?

Vad kostar det att använda Doktor.se? Att ladda ner appen Doktor.se är alltid gratis. Patientavgiften för att få digital vård genom appen är mellan 0-200 kronor beroende på vilken region du är folkbokförd i, ärende och ålder.

Kan man få remiss från min doktor?

Nej, men våra läkare kan remittera dig för provtagning/röntgen eller remittera dig vidare till din husläkare. Det finns även möjlighet att träffa sjuksköterska på våra kliniker vid enklare vårdärenden.

Är doktor24 gratis?

Bokade besök Är det gratis att träffa läkare online? Alla sjuksköterskebesök är kostnadsfria, det är även kostnadsfritt att söka vård för receptförnyelse. Läkar- och psykologbesök kostar 100 kr för vuxna (från året man fyller 20 år), frikort gäller.

Hur kan kry vara gratis?

digital vård När Region Sörmland införde gratis vårdbesök flyttade alla nätvårdbolag dit. Men trots att regionen höjde patientavgiften till 100 kronor förra året kan Kry med flera fortsätta erbjuda gratis vårdbesök – på grund av en regelmiss.