:

Vad ingår i Lifesum Premium?

Innehållsförteckning:

 1. Vad ingår i Lifesum Premium?
 2. Är det värt att köpa Lifesum?
 3. Hur bra är Lifesum?
 4. Hur länge har Lifesum funnits?
 5. Vilken är den bästa Kaloriräknaren?
 6. Är Yazio bra?
 7. Hur bra är Wellobe?
 8. Vilken Hälsoapp är bäst?
 9. Kan man göra egna recept i Lifesum?

Vad ingår i Lifesum Premium?

Med ett Lifesum premium får du: detaljerade mätvärden inklusive BMI och kroppsfett, tillgång till alla hälsoplaner och integrerad fitness-registrering via synkning med andra appar. Det har även visat sig att personer med premium uppnår bättre och långsiktiga resultat.

Är det värt att köpa Lifesum?

Lifesum gör sig bäst med premiumabonnemang. Före detta Shapeup Club har bytt namn till det något mindre tungvrickande Lifesum. Grundstommen är densamma som Myfitnesspal, men med ett betydligt snyggare gränssnitt och större fokus på såväl kostplaner som det sociala.

Hur bra är Lifesum?

LifeSum är en trevlig app med fin layout. Enkel att följa, många bra funktioner som tex receptförslag dietplan mm. Den är inte bara en viktnedgångsapp utan du kan använda den för att få en bra hälsa, du kan tex hålla koll på att du dricker tillräckligt mycket att du äter tillräckligt med frukt mm.

Hur länge har Lifesum funnits?

Lifesum har funnits sedan 2008, men hette tills nyligen Shapeup Club. Det nya namnet ska fungera bättre i företagets internationella satsning och samtidigt avspegla tjänstens ambitioner att vara ett hjälpmedel för att få bättre vanor, inte bara för viktminskning.

Vilken är den bästa Kaloriräknaren?

3 bästa apparna för att äta bättre

 • Produkt Myfitnesspal. För: Iphone. Pris: Gratis. Version: 5.8.2. ...
 • För: Android. Pris: Gratis. Version: 3.6.1. ...
 • Produkt Kolhydratlistan. Pris: 9 kr. Version: 1.1, ...
 • Produkt The Whole Pantry. För: Iphone. Pris: 29 kr. ...
 • För: Android. Pris: 18 kr. Version: 1.3.0.

Är Yazio bra?

Appen hjälper verkligen till att gå ner i vikt." – Karin: "Den nya kaloriräknarappen är fantastisk - precis som den supersnabba och pålitliga supporten!" – Mikael: "Jag slutade röka för 18 månader sedan och gick upp nästan 20 kg. Nu måste jag gå ner igen - jag har tänkt försöka med hjälp av YAZIO:s kaloriräknare."

Hur bra är Wellobe?

Så tycker testpiloterna om Wellobe hälsotjänst Appen upplevs smidig för att lägga in kost och få en översikt för näringsvärden, matintag och för att få en tydlig utveckling i sin viktresa. ... Sammanfattningsvis väljer 52% av testpiloterna att rekommendera Wellobe hälsotjänst.

Vilken Hälsoapp är bäst?

Nike Training Club är en träningsapp som är tillgänglig för både iOS och Android, samt är en av de absolut bästa träningsapparna som existerar. Nike är kända för att leverera på den allra högsta nivån vad gäller sport och träning generellt sett, något som även stämmer för deras utmärkta fitnessapp.

Kan man göra egna recept i Lifesum?

Recept. Med recept som skapats (och satts på prov) av våra professionella kockar och nutritionister visar vi hur god hälsosam mat faktiskt kan vara!