:

Vad kostar det att låna en LYNK & Co?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar det att låna en LYNK & Co?
  2. Hur funkar LYNK & Co?
  3. Vad kostar en LYNK & Co?
  4. Vad är 01 för bil?
  5. Är LYNK & Co bra?
  6. Vem servar LYNK & Co?
  7. Vem tillverkar LYNK & Co?
  8. Vem tillverkar LYNK?
  9. Vem säljer LYNK & Co?

Vad kostar det att låna en LYNK & Co?

En Lynk & Co-bil kostar 5 500 kronor per månad, men du kan även välja att hyra en Lynk & Co-bil per timme eller per dag. Du sparar mest pengar på att prenumerera på din bil genom att behålla den hela tiden, för att hyra en Lynk & Co-bil per timme kostar cirka 5 gånger så mycket sett till timpriset.

Hur funkar LYNK & Co?

Hur det fungerar Medlemskapet i Lynk & Co Community är månadsbaserat och fungerar i princip på samma sätt som ditt abonnemang på Spotify eller Netflix. Du betalar alltså ett fast pris varje månad som ger dig tillgång till en bil och alla medföljande tjänster och förmåner.

Vad kostar en LYNK & Co?

Prenumerera för 5500 kronor i månaden eller köp för 360.000 kronor. För en månad sedan skrev vi om Lynk & Co och deras nya medlemskap där du prenumererar på en Lynk & Co 01. Då sa man att det skulle kosta runt 500 euro i månaden om man inte ville köpa bilen direkt.

Vad är 01 för bil?

Lynk & Co är bilmärket som vill vara som en prenumeration utan bindningstid. Den första modellen 01 är en Volvo XC40 i större kostym med längre el-räckvidd och lägre pris. Dessutom kan man dela bilen med andra.

Är LYNK & Co bra?

Lynk & Co 01 är likt sitt syskon, Volvo XC40, trevlig på många sätt och vis. Den känns lyxig, är bekväm och fokuserar på de aspekter som gör bilen trevlig snarare än rolig att köra. Lynk & Co säljer dock i första hand ett koncept men modellen 01 gör ändå att kunderna rimligtvis kommer att vara nöjda.

Vem servar LYNK & Co?

Vi är ett internetbaserat företag och bilarna servas hos Volvo. Klubben är mer ett marknadsföringsverktyg för att visa upp oss, säger Alain Visser.

Vem tillverkar LYNK & Co?

Lynk & Co lanserades som ett nytt volymmärke av Zhejiang Geely Holding, Volvo Cars ägare, 2015. Genom att tillhandahålla Lynk & Co med produktionskapacitet vid sin anläggning i Gent stöder Volvo Cars det nya bilmärkets expansion i Europa och diversifierar ytterligare sin verksamhet.

Vem tillverkar LYNK?

Volvo Cars kommer att tillverka bilar för det nya bilmärket Lynk & Co vid Volvo Cars tillverkningsfabrik i Gent, Belgien från och med slutet av 2019. Tillkännagivandet symboliserar ett närmare samarbete mellan de båda företagen efter Volvo Cars förvärv av en andel på 30 procent i Lynk & Co förra året.

Vem säljer LYNK & Co?

Volvosyskonet Lynk & Co börjar äntligen sälja bilar i Sverige och Europa. De första kunderna ska få sina bilar i dagarna. Lynks Cecilia Hedlund tog med Teknikens Värld på en kort provtur – virtuellt. För 5 500 kronor per månad kan du få tillgång till nya Lynk & Co 01.