:

Hur mycket kostar Inman Aligner?

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket kostar Inman Aligner?
  2. Kan man få osynlig tandställning gratis?
  3. Kan man ha genomskinlig tandställning?
  4. Vilken Tandställning är bäst för dig?
  5. Hur mycket kostar tandreglering med osynlig tandställning per käke?
  6. Hur mycket kostar en tandställning och tandställning med keramik?
  7. Kan barn och ungdomar få tandreglering och tandställning?

Hur mycket kostar Inman Aligner?

– Den totala kostnaden för tandreglering med Inman Alinger är SEK 0 beroende på hur stort problemet är. I den totala kostnaden ingår utredning, behandling, 1 års uppföljning och tandblekning här på kliniken.

Kan man få osynlig tandställning gratis?

Som vuxen (över 23 år) bekostar du din tandreglering själv. ... Tandreglering med osynlig tandställning på insidan av tänderna är något dyrare och kostar 23 000 mer för en käke, 36 000 för två käkar. I vissa fall kan du som vuxen en del av behandlingskostnaden från Försäkringskassan.

Kan man ha genomskinlig tandställning?

Lingual tandreglering innebär att tänderna förflyttas med hjälp av en osynlig tandställning på insidan av tänderna. ... Hos oss kan du till exempel få osynlig tandställning (med fästen på insidan), självligerande fästen och vita fästen.

Vilken Tandställning är bäst för dig?

  • Det finns flera olika sorters tandställningar, synliga, osynliga, fasta och löstagbara. Oavsett vilken som är bäst för dig så kan vi hjälpa till. Priserna varierar från cirka 20 000 kronor upp till 75 000 kronor.

Hur mycket kostar tandreglering med osynlig tandställning per käke?

  • Tandreglering med osynlig tandställning på insidan av tänderna är något dyrare. Ungefär 10.000-15.000 kronor mer än en vanlig tandställning per käke.

Hur mycket kostar en tandställning och tandställning med keramik?

  • Ungefärliga priser. En klassisk tandställning och tandställning med keramik kostar ungefär: 16-33 000 kronor för en käke, och mellan 25-40 000 för två käkar. Det är bara i komplicerade fall som priserna når de högsta summorna. Tandreglering med osynlig tandställning på insidan av tänderna är något dyrare.

Kan barn och ungdomar få tandreglering och tandställning?

  • Barn och ungdomar upp till och med 23 år kan få kostnadsfri tandreglering och tandställning om de har en bettavvikelse som gör det svårt att bita och tugga. Det är specialisttandläkaren som bestämmer om tandregleringen är kostnadsfri.