:

Hur stor chans att vinna Eurojackpot?

Innehållsförteckning:

  1. Hur stor chans att vinna Eurojackpot?
  2. Vart gick Eurojackpot vinsten idag?
  3. Hur många rader spelas på Eurojackpot?
  4. Vilken tid redovisas Eurojackpot?
  5. Vilka nummer har vunnit mest på eurojackpot?
  6. Vart gick lottovinsten igår?
  7. Vilka nummer vinner mest på Lotto?
  8. Vilka nummer är mest dragna på Eurojackpot?

Hur stor chans att vinna Eurojackpot?

Håll koll på hur mycket det är i jackpott Om jackpoten är på minimala 10 miljoner euro eller max på 90 miljoner euro är oddsen för att matcha fem huvudnummer och två Euro-nummer fortfarande samma – 200.

Vart gick Eurojackpot vinsten idag?

9,2 miljoner på Eurojackpot till Tyresö Med 5 + 1 rätt lyckades en vinnare i Tyresö kamma hem 9,2 miljoner kronor. Julaftonskvällen avslutades lyckligt för en spelare i Tyresö. En spelad rad prickade in 5 + 1 rätt och en vinst på kronor kunde delas ut.

Hur många rader spelas på Eurojackpot?

Så här spelar du Eurojackpot Du väljer nummer själv eller slumpar fram dem med Huxflux. Du kan spela mellan 1 och 12 rader i varje spel. En rad på Eurojackpot består av fem nummer och två stjärnnummer. Varje rad kostar 25 kronor.

Vilken tid redovisas Eurojackpot?

Dragningen av lotteriet görs varje fredag klockan 21:00 GMT. Dragningen är satt till € 10 miljoner.

Vilka nummer har vunnit mest på eurojackpot?

I den stora europeiska lottodragningen EuroMillions dras siffrorna 50, 44, 23, 19 och 4 mest. Det minst vanliga numret är 46 och när det kommer till stjärnnumren är siffrorna 3 och 9 de allra vanligaste.

Vart gick lottovinsten igår?

Två nya miljonvinster på Lotto till Örebro och Söderhamn Onsdagens Lottodragning resulterade i två nya miljonvinster. En rad med sju rätt på Lotto 1 gav en utdelning på 3,8 miljoner kronor. På Lotto 2 blev en ensam spelare med sju rätt vinnare av 1 miljon kronor. Miljonvinnarna är bosatta i Örebro och Söderhamn.

Vilka nummer vinner mest på Lotto?

Lotto statistik Sverige Lottonummer som oftast blir dragna - Som en stor "vinnare" kommer nummer 20 på kanske den allra första platsen. Den har dragits strax över 150 gånger. Statistiken visar att detta nummer är populärt oavsett om du tror på turen eller ej. På nästa plats kommer både nummer 3 samt nummer 18.

Vilka nummer är mest dragna på Eurojackpot?

Huvudnummer. Den oftast dragna kombinationen av huvudnummer, per i dag, är udda, 3, och jämna, 2, som är med i 31 % av alla dragningar.