:

Var lämnar man in gamla kläder?

Innehållsförteckning:

  1. Var lämnar man in gamla kläder?
  2. Kan man fortfarande lämna in kläder på hm?
  3. Var kan jag lämna kläder i Stockholm?
  4. Vart slänger man kläder Växjö?
  5. Kan man skänka underkläder?

Var lämnar man in gamla kläder?

Kläder och andra textilier som är uttjänta och inte går att laga ska lämnas in till kommunens insamling av textilavfall. Det ser lite olika ut i olika kommuner. Hör med din kommun om var din närmaste möjlighet till insamling finns. Du kan till exempel söka på ”avfall och återvinning” på din kommuns hemsida.

Kan man fortfarande lämna in kläder på hm?

Ta med dig gamla kläder eller textilier, oavsett märke och skick, till någon av våra butiker. Alla textiler är välkomna till och med udda strumpor, utslitna t-shirts eller missfärgade lakan. 2. Lämna in din påse med kläder i kassan och få en digital bonusrabatt på 50 kr och 200 medlemspoäng som tack.

Var kan jag lämna kläder i Stockholm?

Alla gåvor som skänks till Stockholms Stadsmission transporteras till vår sorteringsanläggning i Sätra. Gåvorna skickas sedan vidare till våra sociala verksamheter efter behov eller går till Remake textilproduktion. De gåvor som ska till försäljning i våra second hand-butiker prismärks innan leverans till våra butiker.

Vart slänger man kläder Växjö?

Human Bridge och Emmaus Åkvarn tar hand om alla textilier som lämnas in i Växjö kommun och ser till att de går antingen till bistånd, secondhandförsäljning eller textilfiberåtervinning. Du kan lämna alla sorters textilier och inte bara kläder. De kan vara både hela och trasiga.

Kan man skänka underkläder?

Skänk strumpor och underkläder via butiker Du som vill skänka hela och rena och nya strumpor, trosor eller kalsonger är varmt välkommen att lämna gåvorna i våra second hand-butiker. Underkläderna delas sedan ut till människor som behöver dem via våra sociala verksamheter.