:

Finns ASOS som butik?

Innehållsförteckning:

  1. Finns ASOS som butik?
  2. Kan man beställa från ASOS till Sverige?
  3. Vart ligger ASOS lager?
  4. Varifrån skickar ASOS?
  5. Kan man lita på ASOS?
  6. Hur kontaktar man ASOS?
  7. Varför kan man inte beställa från Asos?
  8. Hur lång tid tar det att få paket från Asos?
  9. Har ASOS ett lager i Sverige?
  10. Vad skickar ASOS med?

Finns ASOS som butik?

ASOS är en unik mode butik på nätet som besöks av miljontals människor varenda dag, det ä r shoppingtokiga eller modemedvetna människor. ... Det finns kläder med eget varumärke samt att man även säljer andra mycket välkända märkeskläder.

Kan man beställa från ASOS till Sverige?

När du beställer från ASOS till Sverige behöver du inte betala tull-och importavgifter. Du kan besöka Tullverkets hemsida för mer information om avgifter och skatter när du shoppar på nätet.

Vart ligger ASOS lager?

I sommar tar den brittiska e-handelsjätten Asos över konkurrenten Zalandos lager utanför Berlin. Härifrån ska man serva sina kunder i Tyskland men även nyckelmarknader som Skandinavien och Frankrike.

Varifrån skickar ASOS?

Varifrån skickar ASOS? Från och med 2013 ligger ASOS huvuduppfyllningscenter i Barnsley, South Yorkshire i Storbritannien, där de har 3 500 anställda.

Kan man lita på ASOS?

Jag har handlat på ASOS massor innan och det har alltid fungerat fläckfritt. Något har förändrat, funderar på om de kan ha sålt företaget till en annan aktör men har inte kunnat hitta någon sådan info. Hur som helst, understryker igen att det inte under några omständigheter är värt mödan att handla hos dem.

Hur kontaktar man ASOS?

Kontakt asos Kundtjänst – E-post asos kundtjänst e-postadress: care@asos.com.

Varför kan man inte beställa från Asos?

Det kan vara en bra idé att kontrollera att ASOS är markerad som en säker avsändare i din inkorg eftersom det ibland händer att våra mejl kan hamna bland skräpposten.

Hur lång tid tar det att få paket från Asos?

Standard Click & Collect-leverans kostar 40,00 kr (gratis för beställningar över 368,00 kr)och finns tillgängligt i hela landet. Leveranstiden är 3-5 arbetsdagar*.

Har ASOS ett lager i Sverige?

Leveransmetoder som finns tillgängliga för Sverige: Standard Click & Collect-leverans. ... Tidsbestämd leverans.

Vad skickar ASOS med?

Standard Click & Collect-leverans kostar 40,00 kr (gratis för beställningar över 368,00 kr)och finns tillgängligt i hela landet. Leveranstiden är 3-5 arbetsdagar*.