:

Hur lång är leveransen på Zara?

Innehållsförteckning:

  1. Hur lång är leveransen på Zara?
  2. Hur spårar man Zara paket?
  3. Vad kostar frakten på Zara?
  4. Vad händer om jag inte hämtar ut mitt paket Zara?
  5. Hur länge är det öppet köp på Zara?
  6. Vart hamnar mitt paket?
  7. Vad är standardleverans?
  8. Vad är frakten på Zara?

Hur lång är leveransen på Zara?

Leveranstiden varierar beroende på vilket fraktalternativ man valt, att leverera till sin närmaste Zara butik tar 4-6 dagar. Standardleverans tar 3-5 dagar och expressleverans 2-3 dagar.

Hur spårar man Zara paket?

Du kommer att få uppdateringar om statusen för din beställning via e-post. Du har också tillgång till informationen i avsnittet ”Mitt konto”. Om du inte har registrerat dig trycker du på länken ”Information om beställningen” i bekräftelsebrevet för att spåra beställningen.

Vad kostar frakten på Zara?

Välj bland stort urval till alla åldrar. Hos Zara hittar du kläder, skor och accessoarer för kvinnor, män och barn. Beställer du för över 400 kr får du gratis frakt annars kostar den 49 kr. Passar inte varan får du gratis retur.

Vad händer om jag inte hämtar ut mitt paket Zara?

Du kommer att få betala för de direkta kostnaderna för återsändandet av produkten när det inte sker genom att vi hämtar upp produkten eller genom att den lämnas in till en ZARA butik i Sverige.

Hur länge är det öppet köp på Zara?

Tiden för byten och returer är 30 dagar från inköpsdatumet. För att göra ett byte eller retur av något köp som gjorts i en av våra butiker är det ett krav att visa upp kvittot i pappersformat . Du kan också visa den via ditt ZARA-ID (endast tillgänglig för returer).

Vart hamnar mitt paket?

När din försändelse är klar för leverans får du en avisering via sms, mejl eller i PostNord App. Därefter kan du göra leveransval för ditt paket antingen på en webbsida eller i appen. Får du istället en brevavi hittar du information om var paketet kan hämtas.

Vad är standardleverans?

Paket levereras direkt till mottagarens dörr. ... Du aviseras via sms eller e-post och kan då välja dag och tid för leveransen. I aviseringen kan du även välja att hämta paketet på Postnords terminal, och du kan även välja leverans utan kvittens om du inte har möjlighet att vara hemma när leveransen ska ske.

Vad är frakten på Zara?

För beställningar i olika distributionscentra erbjuder vi dig två alternativ: Få dem i en enda leverans (gratis vid köp över 400 SEK) Få dem snabbare i flera leveranser (med en extra kostnad på 30 SEK)