:

Hur lång bindningstid är lagligt?

Innehållsförteckning:

  1. Hur lång bindningstid är lagligt?
  2. Kan man avsluta Viaplay?
  3. Hur lång uppsägningstid är det på Canal Digital?
  4. Kan man avsluta bindningstid?
  5. Vad betyder 12 månaders bindningstid?

Hur lång bindningstid är lagligt?

Bindningstidens längd Den inledande bindningstiden för ett konsumentavtal får aldrig vara längre än 24 månader. Operatören är dessutom skyldig att alltid erbjuda dig ett tidsbegränsat avtal som gäller högst 12 månader, såväl vid nyteckning som vid förlängning av befintligt abonnemang.

Kan man avsluta Viaplay?

För att avsluta ditt paket, behöver du gå in på Mitt konto > Hantera paket. Under hantera paket ser du alla våra paket och en avsluta knapp vid det paket du har aktivt just nu. För att säga upp abonnemanget, klicka på Säg upp paketet och följ stegen i processen.

Hur lång uppsägningstid är det på Canal Digital?

Avtalet gäller under en inledande avtalsperiod om 12 eller 24 månader. Om inte Kunden eller CD säger upp Avtalet senast en månad före avtalsperiodens slut gäller Avtalet därefter tills vidare med en ömsesidig uppsägningstid om en månad.

Kan man avsluta bindningstid?

Även om du har bindningstid på ditt abonnemang kan du säga upp det i förtid. ... Om du i stället har en avtalad bindningstid och vill att abonnemanget upphör samtidigt som bindningstiden ska du säga upp avtalet en månad innan bindningstiden löper ut. På så sätt löper både bindningstiden och uppsägningstiden ut samtidigt.

Vad betyder 12 månaders bindningstid?

Bindningstid betyder att du förbinder dig att betala för en tjänst under viss överenskommen tidsrymd. Begreppet bindningstid förknippas av många med telekombranschen och särskilt abonnemang för mobiltelefoni. Det är vanligt att telekombolagen har en bindningstid12, 18 eller 24 månader för sina mobilabonnemang.