:

Hur länge har sen anmälan öppet?

Innehållsförteckning:

  1. Hur länge har sen anmälan öppet?
  2. När öppnar sen anmälan SU?
  3. Kan man komma in på sen anmälan?
  4. När öppnar sen anmälan?
  5. När stänger sen anmälan SU?

Hur länge har sen anmälan öppet?

De flesta universiteten och högskolorna har öppet för sen anmälan efter att sista datumet har passerat. Men en del av skolorna öppnar inte för sen anmälan förrän efter att det första antagningsbeskedet blivit publicerat. Detta sker vanligtvis i juli för dig som tänkt studera höstterminen 2021.

När öppnar sen anmälan SU?

Den 15 oktober var sista anmälningsdag inför vårterminen 2022. För dig som missade deadline finns möjlighet att göra en sen anmälan från och med 15 december.

Kan man komma in på sen anmälan?

Efter sista anmälningsdag har de flesta högskolor och universitet öppet för sen anmälan till vissa kurser och program. Men en del öppnar inte för sen anmälan förrän efter att det första antagningsbeskedet har publicerats. Då dyker det alltså upp ytterligare några kurser och program som du kan göra en sen anmälan till.

När öppnar sen anmälan?

Sena anmälningar behandlas ofta sent i processen – vid det andra urvalet eller ännu senare. Om du har blivit antagen eller reservplacerad och vill behålla din plats behöver du inte svara på beskedet. Om du inte längre är intresserad av din plats ska du lämna återbud.

När stänger sen anmälan SU?

Den 15 oktober var sista anmälningsdag inför vårterminen 2022. För dig som missade deadline finns möjlighet att göra en sen anmälan från och med 15 december. Stockholms universitet tar inte bort några anmälningsalternativ från anmälan.