:

Hur många butiker har Intersport i Sverige?

Innehållsförteckning:

  1. Hur många butiker har Intersport i Sverige?
  2. Hur lång leveranstid har Intersport?
  3. Hur blir man medlem på Intersport?
  4. Hur länge har Intersport öppet?
  5. Hur många länder finns Intersport?
  6. Vad har hänt med Intersport?
  7. Kan inte logga in Intersport?
  8. Hur länge har stadium öppet?
  9. Finns Intersport i Norrköping?
  10. Vilket land kommer Intersport ifrån?

Hur många butiker har Intersport i Sverige?

Intersport är en internationell sporthandelskedja med över 5 800 butiker i 43 länder, varav omkring 150 butiker finns i Sverige.

Hur lång leveranstid har Intersport?

Leveranstid och avisering Leverans av varor sker mellan 1-4 arbetsdagar till ombud och 1-4 arbetsdagar till valfri Intersport butik. Du får ett sms när paketet finns att hämta ut hos PostNords utlämningsställe eller i din närmsta Intersportbutik, beroende på vilket leveransalternativ du valt.

Hur blir man medlem på Intersport?

Club Intersport är kundklubben för dig som älskar sport. Vår kundklubb är kortlös och din bonus registrerar du enkelt via ditt ID-kort när du handlar. När du lämnar din mailadress till oss så får du 500 extra bonuspoäng. I våra nyhetsbrev ger vi dig erbjudanden, tips och inspiration.

Hur länge har Intersport öppet?

Intersport erbjuder 365 dagars öppet köp/bytesrätt för oanvända varor från den dag du mottagit varan/varorna. Varan skall returneras oanvänd, i oskadat skick, med originalförpackning och med etiketter kvar på varan.

Hur många länder finns Intersport?

INTERSPORT är världens största sportkedja och omsätter över 11 miljarder euro genom fler än 5500 butiker i 44 länder. INTERSPORT i Sverige har sina rötter som en frivillig fackhandelskedja. 2015 omstrukturerades kedjan och har nu ca 140 butiker varav 100 butiker ägs av det centrala bolaget.

Vad har hänt med Intersport?

Sportkedjan Intersport stänger som en del i rekonstruktionen av bolaget tolv butiker. Orsaken är coranapandemins effekter på lönsamheten. Det skriver Göteborgsposten.

Kan inte logga in Intersport?

Kontakta Kundservice så hjälper de dig. (Glöm då inte ange namn, adress, personnr, medlemskortsnummer så att de kan hitta dig i medlemsdatabasen). Hur funkar det med efterregistrering av köp? Det går bra att efterregistrera köpet i valfri Intersport-butik inom 2 veckor från ursprungligt köp.

Hur länge har stadium öppet?

Öppettider: Vardagar: 10.00-20.00. Lördag: 10.00-17.00. Söndag: 11.00-17.00.

Finns Intersport i Norrköping?

Intersport, Koppargatan 20, Norrköping.

Vilket land kommer Intersport ifrån?

1968, Paris, Frankrike Intersport/Founded