:

Hur snabbt verkar Invicorp?

Innehållsförteckning:

  1. Hur snabbt verkar Invicorp?
  2. Har jag erektil dysfunktion?
  3. Kan man komma utan att ha stånd?
  4. Varför fungerar inte Invicorp?
  5. Hur fungerar Invicorp?

Hur snabbt verkar Invicorp?

Efter självinjektion av Invicorp kommer det att ta lite tid för dig att få erektion. Injektionen bör ge en tillräcklig erektion för att du ska kunna ha samlag. Erektionen kommer normalt inte pågå längre än en timme.

Har jag erektil dysfunktion?

Symptom vid erektil dysfunktion Erektionsproblem kännetecknas av att du har svårigheter att få stånd eller behålla din erektion under sexuell aktivitet. När penis slaknar har du svårt att genomföra ett samlag eller få utlösning.

Kan man komma utan att ha stånd?

Somatiskt orsakad ED är ofta associerad med att spontana och naturliga erektioner, på natten och morgonen, försvinner eller minskar. Lusten är dock ofta oförändrad och mannen kan få utlösning och orgasm utan att erektionen fungerar.

Varför fungerar inte Invicorp?

Män med något av följande ska inte behandlas med Invicorp: Tillstånd som kan predisponera för priapism, såsom sicklecellanemi eller anlag för sicklecellanemi, multipelt myelom eller leukemi. Anatomisk deformation av penis, såsom vinkling, kavernös fibros eller Peyronies sjukdom.

Hur fungerar Invicorp?

Invicorp, injektionsvätska, innehåller de verksamma substanserna aviptadil och fentolamin. Kortfattat kan fentolamin sägas öka blodflödet till och aviptadil minska blodflödet från penis. Tablettbehandling fungerar för flertalet patienter med erektil dysfunktion och är numera rekommenderat förstahandsval.