:

Hur länge har trisslotten funnits?

Innehållsförteckning:

  1. Hur länge har trisslotten funnits?
  2. Vad gör man när man har vunnit på Triss?
  3. Hur betalas stora Trissvinster ut?
  4. Hur mycket kostar 1 triss?
  5. Vad kostar en trisslott 2020?

Hur länge har trisslotten funnits?

Trisslotten är en skraplott från Svenska Spel lanserad 1986 som numera även kan spelas online. Normalpriset för en lott är 30 kronor. Högsta vinsten är sammanlagt 30 miljoner kronor, utom under vissa kampanjer då den potentiella vinstsumman kan öka.

Vad gör man när man har vunnit på Triss?

Du kan vinna från 30 kronor upp till en miljon direkt på skrapet på ordinarie Triss och DubbelTriss. ... På MiniTriss kan du vinna från 10 kronor upp till 100 000 kronor direkt på skrapet. Under ett år finns flera kampanjlotter med andra vinster som högsta vinst.

Hur betalas stora Trissvinster ut?

Vinst på TV-Triss betalas ut som som ett engångsbelopp direkt efter genomförd fördelningsdragning. Utbetalningen görs enbart till ett bankkonto där spelaren står som kontohavare.

Hur mycket kostar 1 triss?

Triss är utan konkurrens Sveriges mest skrapade lott. Varje dag köps det över 300.000 Triss och i genomsnitt är det vinst på var 5:e lott. Förutom att man vinner pengarna direkt är Triss, som kostar 30 kronor, den lott där man också kan vinna upp till 100.000 kronor i månaden i upp till 25 år!

Vad kostar en trisslott 2020?

Den vanliga Trisslotten kostar 30kr och denna skraplott 40kr. En annan differens är rutorna. Triss 40 har hela 13 rutor att skrapa inklusive extrachansen. Det gäller som vanligt att skrapa fram 3 likadana belopp för vinst.