:

Hur många ICA reklam har gjorts?

Innehållsförteckning:

  1. Hur många ICA reklam har gjorts?
  2. Vem har spelat ICA-Stig?
  3. Vem ska bli den nya ICA-Stig?
  4. Vem blir ny Icastig?
  5. När slutade Hans Mosesson som ICA Stig?

Hur många ICA reklam har gjorts?

ICAs reklamfilmer med ICA-Stig och hans butik är världens mest långlivade reklamfilmskoncept. Totalt har ICA tillsammans med reklambyrån King skapat 587 filmer sedan starten 2001. Filmerna ses varje vecka av flera miljoner människor.

Vem har spelat ICA-Stig?

Handlaren Stig spelas idag av Loa Falkman, men spelades under lång tid av skådespelaren Hans Mosesson. Idag är det bara karaktären Ulf, spelad av Paul Tilly, som har varit med ända från starten medan resten av karaktärerna har dykt upp eller bytts ut under årens lopp.

Vem ska bli den nya ICA-Stig?

De tros bli nya Ica-Stig Sedan beskedet kom har det spekulerats fritt i vem som ska ta över. De som det pratats mest om den senaste tiden är Suzanne Reuter, Björn Kjellman, Johan Rheborg, Thomas Ravelli och Måns Zelmerlöw.

Vem blir ny Icastig?

Efter månader av spekulationer – och en massiv kampanj – presenterades i går kväll vem som blir Loa Falkmans efterträdare som Ica-Stig. Och precis som förhandstippats så tar Björn Kjellman över uppdraget. Men han får sällskap av en ny karaktär som spelas av Suzanne Reuter: Ica-Stina, som ska föreställa Stigs syster.

När slutade Hans Mosesson som ICA Stig?

2015 slutade Hans Mosesson som Ica-stig i reklamfilmerna. Nu undrar alla vem som tar över efter hans efterträdare, Loa Falkman. Björn Kjellman och Suzanne Reuter efterträder Loa Falkman i rollen som Ica-Stig. På förhand har frågan engagerat hela Sverige och gissningarna är många.