:

Hur länge var första ICA-Stig?

Innehållsförteckning:

  1. Hur länge var första ICA-Stig?
  2. Hur länge var Loa Falkman ICA-Stig?
  3. Vem blev ICA-Stig?
  4. När avslöjas nya Ica-Stig?
  5. Vem efterträder Loa Falkman som Ica-Stig?

Hur länge var första ICA-Stig?

Bildtext: Hans Mossesson spelade i 13 år, fram till februari 2015, rollen som Ica-handlaren Stig i Icas reklamfilmer. Beskrivning: Hans Mossesson spelade i 13 år, fram till februari 2015, rollen som Ica-handlaren Stig i Icas reklamfilmer.

Hur länge var Loa Falkman ICA-Stig?

I sex år var Loa Falkman "Ica-Stig" med hela svenska folket. I början av 2021 tog Suzanne Reuter och Björn Kjellman över. – Allt har sin tid, har Falkman tidigare sagt i en intervju med Expressen. Det dröjde inte länge innan kritiken mot Loa Falkmans ersättare började hagla in.

Vem blev ICA-Stig?

För några veckor sedan kom nyheten att Loa Falkman slutar i rollen som ICA-Stig i reklamfilmerna om handlaren Stig och hans ICA-butik. Loas efterträdare är inte en utan två - Björn Kjellman och Suzanne Reuter.

När avslöjas nya Ica-Stig?

Den sista filmen med Loa Falkman i huvudrollen visas med start vecka 3 och hans efterträdare avslöjas söndagen den 31 januari klockan 21.15 på TV4.

Vem efterträder Loa Falkman som Ica-Stig?

Sedan det stod klart att Loa Falkman lämnar Ica-reklamerna har gissningarna haglat kring vem som väntas efterträda honom. I reklamfilmerna har det getts ledtrådar och hintar, och på söndagskvällen avslöjades svaret: Det blir Björn Kjellman och Suzanne Reuter.