:

Hur länge Säsongar man i Åre?

Innehållsförteckning:

  1. Hur länge Säsongar man i Åre?
  2. Hur bor man när man Säsongar i Sälen?
  3. Hur är det att Säsonga i Åre?
  4. Hur mycket tjänar en säsongsarbetare?
  5. Hur är det att säsongsjobba i fjällen?
  6. Varför vill du jobba på Skistar?
  7. Varför vill man jobba hos Skistar?
  8. Är det svårt att få jobb på Skistar?

Hur länge Säsongar man i Åre?

Man gör i snitt 2,8 säsonger nu, mot 2,3 säsonger för tio år sedan, berättar Camilla Sundqvist. Det är en liten ökning kring antalet som söker, där vi också ser en ökande andel något äldre som vill lämna stan och flytta till fjällen, framför allt Sälen och Åre.

Hur bor man när man Säsongar i Sälen?

Hur är det med boende? Vi erbjuder boende till alla som jobbar hos oss. De flesta boendena delar man sovrum med en kollega (samma kön) och delar kök och andra utrymmen med flera. Det finns några boenden där man har sitt egna lilla rum också.

Hur är det att Säsonga i Åre?

Att säsonga i Åre är något av det roligaste och bästa jag gjort. Jag har alltid velat testa på att säsonga någonstans. Men skidåkningen för mig är ju det viktigaste, Åre har 42 liftar och 89 nedfarter vilket är ganska mycket om man ska jämföra med andra svenska fjäll. ...

Hur mycket tjänar en säsongsarbetare?

Jag jobbar säsong som kyrkogårdsarbetare och tjänar cirka 21 500 kronor före skatt.

Hur är det att säsongsjobba i fjällen?

De som kan ta på sig att jobba hela säsongen har fördel framför de som bara kan jobba en del av säsongen. Vissa skidorter väljer helt bort de som inte kan jobba hela säsongen på grund av att de har en upplärningsperiod i början av säsongen.

Varför vill du jobba på Skistar?

Jobba med oss på en spännande arbetsplats Ett gemensamt engagemang och en strävan efter att skapa en bra fjällupplevelse för våra gäster är en stor del av vår framgång. Hos oss kan du vara dig själv och ha kul, samtidigt som du levererar ett betydande resultat tillsammans med fantastiska kollegor.

Varför vill man jobba hos Skistar?

Ett gemensamt engagemang och en strävan efter att skapa en bra fjällupplevelse för våra gäster är en stor del av vår framgång. Hos oss kan du vara dig själv och ha kul, samtidigt som du levererar ett betydande resultat tillsammans med fantastiska kollegor.

Är det svårt att få jobb på Skistar?

– Vi kommer inte att anställa färre totalt sett men det blir sannolikt de äldre med erfarenhet som får jobben först. ... Med höjda arbetsgivaravgifter minskar motivationen att anställa oerfarna unga och det blir svårare för dem att få jobb, säger Niclas Sjögren Berg, destinationschef för SkiStar i Åre/Vemdalen.