:

Hur håller man glasögon rena?

Innehållsförteckning:

  1. Hur håller man glasögon rena?
  2. När betalar man sina glasögon?
  3. Hur lång tid tar en synundersökning på Synsam?
  4. Hur rengör man glasögon på bästa sätt?
  5. Hur ska man göra rent glasögon?
  6. Hur fungerar prenumeration på glasögon?

Hur håller man glasögon rena?

Börja med att rengöra dina glasögon - Skölj dina glasögon under ljummet vatten. Använd inte för varmt vatten för att tvätta dina glasögon. - Spraya gärna med en särskild rengöringsspray för glasögon på glasen och rengör både glasen och bågarna med dina fingertoppar.

När betalar man sina glasögon?

Du kan välja att dela upp din betalning på 6, 12 eller 24 månader och du ser vilken din månadskostnad blir. Du som delbetalar får dessutom alla dina köp på en månadsfaktura. Det ger dig bra en överblick och du betalar bara en aviavgift.

Hur lång tid tar en synundersökning på Synsam?

Det här är vår vanligaste synundersökning som passar dig som behöver glasögon eller bara vill kontrollera din syn. Våra optiker gör en noggrann undersökning av ögonen och synen. Denna undersökning ingår om du tecknar Synsams glasögonabonnemang Synsam Lifestyle. Tidsåtgång: 30 minuter.

Hur rengör man glasögon på bästa sätt?

När du ska rengöra dina glasögon bör du först skölja av dem i ljummet vatten. Detta för att skölja bort eventuella damm- och smutspartiklar som kan ligga kvar på glasen och repa ytan. Använd rengöringsmedel som är avsedda för glasögon, de är milda men ändå rengörande.

Hur ska man göra rent glasögon?

Rengör dina bågar ofta och regelbundet. Det enklaste och bästa sättet är att skölja dem under rinnande fingervarmt vatten tillsammans med vanlig tvål, eller ett par droppar milt diskmedel utan ammoniak. Skölj bågen noga efteråt, så det inte blir några rester av tvål eller diskmedel kvar.

Hur fungerar prenumeration på glasögon?

Månadskostnaden på ditt abonnemang baseras på vilken glaskvalité, slipning och bågar du bestämmer dig för. Regelbundna synundersökningar och försäkring är inkluderade i månadskostnaden. Dessutom ingår byte av glas vid ändrad syn och varje år har du möjlighet att byta ut ett par av dina glasögon.