:

Är Bunkerläkaren frisläppt?

Innehållsförteckning:

  1. Är Bunkerläkaren frisläppt?
  2. Hur länge var Isabel Eriksson kidnappad?
  3. Vart sitter Bunkerläkaren?
  4. Var arbetade Martin Trenneborg?
  5. Var arbetade Bunkerläkaren?

Är Bunkerläkaren frisläppt?

Sövd av preparerade jordgubbar blir hon kidnappad till en bunker i norra Skåne där hon hålls inspärrad. ... Nu blir ”bunkerläkaren” Martin Trenneborg villkorligt frigiven efter att ha avtjänat två tredjedelar av straffet.

Hur länge var Isabel Eriksson kidnappad?

Den 38-årige läkaren Martin Trenneborg, som i september 2015 drogade och förde bort Isabel Eriksson och höll henne inlåst i sex dygn, blev känd i media som "bunkerläkaren". Han dömdes så småningom till tio års fängelse, vilket han överklagade och domen sänktes till åtta år.

Vart sitter Bunkerläkaren?

Sedan dess, hösten 2015, har läkaren hunnit dömas till åtta års fängelse av hovrätten. Han sitter nu i bunkern på fängelset i Tidaholm. Den har högsta säkerhetsklassen, 1, eftersom återfallsrisken beräknas vara hög och det finns en hotbild från andra interner.

Var arbetade Martin Trenneborg?

Byggde bunker Trenneborg flyttar till Skåne, börjar jobba som stafettläkare och köper ett hus utanför Knislinge. Martin Trenneborg ägnade flera år åt att bygga på sin bunker.

Var arbetade Bunkerläkaren?

I Skåne arbetade han som stafettläkare och tjänstgjorde på totalt fyra olika vårdcentraler: Vänhem i Hässleholm, Östermalm i Kristianstad samt på vårdcentralen i Vittsjö och Sösdala. Samtidigt som kvinnan hölls inlåst i den specialbyggda bunkern åkte läkaren Martin Trenneborg till sitt arbete precis som vanligt.