:

Vart greps Kapten klänning?

Innehållsförteckning:

  1. Vart greps Kapten klänning?
  2. Vad hände med Kapten klänning?
  3. När greps Kapten klänning?
  4. När kom Göran Lindberg ut?
  5. Hur upptäcktes Kapten klänning?

Vart greps Kapten klänning?

I januari 2010 rämnade fasaden. Göran Lindberg greps av polisen när han var på besök i Falun, med sin svarta sportbag fylld av sadistiska sexredskap, för att träffa en 14-årig flicka på ett hotellrum.

Vad hände med Kapten klänning?

Vad gör Kapten Klänning idag? Efter fyra år blev Lindberg frisläppt och han driver nu en hästgård i Småland, där han även bor tillsammans med en kvinna i 70-årsåldern.

När greps Kapten klänning?

Göran Lindberg greps 25 januari 2010 misstänkt för sexualbrott. Han dömdes i november samma år av hovrätten till sex års fängelse för grov våldtäkt, våldtäkt, köp av sexuella tjänster, försök och medhjälp till köp av sexuella tjänster samt koppleri och misshandel.

När kom Göran Lindberg ut?

Den 30 juli döms han på 17 av 23 åtalspunkter. Han överklagar och frias sedan på flera punkter. Allt som allt avtjänar Lindberg två tredjedelar av ett sexårigt fängelsestraff och lämnar fängelset 2014, efter bara fyra år.

Hur upptäcktes Kapten klänning?

Han var känd bland sina poliskollegor som ”Kapten klänning” för sitt engagemang i jämställdhetsfrågor. Men i samband med att en 60-årig hallick dör i juli 2009, upptäcker polisen Göran Lindbergs namn och telefonnummer i hallickens mobiltelefon.