:

Kan man ladda mobilen på SJ?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man ladda mobilen på SJ?
  2. Kan man ladda på SJ tåg?
  3. Kan man ladda på pendeltåg?
  4. Vilka tåg har toalett?
  5. Kan man ladda mobilen på snälltåget?
  6. Finns det toa på SJ Snabbtåg?
  7. Finns det bistro på SJ Intercity?
  8. Vilka biljetter gäller på SJ?

Kan man ladda mobilen på SJ?

Besöka SJ Lounge Ta en fika, surfa, ladda mobilen eller bara koppla av i våra lounger i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer om SJ Lounge.

Kan man ladda på SJ tåg?

Ulrika Selander‎SJ AB Det finns eluttag i dom flesta vagnar vid sittplatserna mellan stolen eller under bord på bord platser. nattågen har även eluttag i alla sina komforter.

Kan man ladda på pendeltåg?

Det nya tåget heter X60B och är bland annat bättre anpassat för funktionshindrade med fler tillgänglighetsanpassade sittplatser och särskilda rullstolsplatser. Det blir också eluttag i varje sittgrupp för den som vill ladda sin telefon på pendeltåget.

Vilka tåg har toalett?

Ja, toaletter finns ombord på alla våra tåg. På de flesta tåg så finns det en toalett i varje vagn.

Kan man ladda mobilen på snälltåget?

Under resan Vårt nätverk ombord heter Snalltaget eller Snälltåget. Du måste öppna en webbläsare för att komma åt vår startportal som finns på snalltaget.se/internetombord. Är du inte aktiv på en timme loggas du automatiskt ut och måste logga in igen.

Finns det toa på SJ Snabbtåg?

Ja, toaletter finns ombord på alla våra tåg.

Finns det bistro på SJ Intercity?

Ja, på alla SJs Snabbtåg finns det bistro ombord där du kan köpa mat och dryck. Även på SJ Nattåg och de flesta SJ Intercitytåg finns det servering ombord.

Vilka biljetter gäller på SJ?

SJ samarbetar med Västtrafik och Värmlandstrafik på sträckan Göteborg-Karlstad. Det innebär att enkel- och periodbiljetter från Västtrafik och Värmlandstrafik är giltiga för resa med SJ mellan dessa orter samt inom lokaltrafiken på din ankomstort.