:

Vilka tjänster erbjuder FTI sina kunder?

Innehållsförteckning:

  1. Vilka tjänster erbjuder FTI sina kunder?
  2. Vad är FNI?
  3. Vad kostar det att använda FTI tjänster?
  4. Vilka företag är anslutna till FTI?
  5. Vad innebär fastighetsnära insamling?
  6. Var slänger man porslin Jönköping?
  7. Vad är Serviceförpackningar?

Vilka tjänster erbjuder FTI sina kunder?

  • Fastighetsnära insamling.
  • INSAMLING FÖR FÖRETAG.
  • serviceförpackningar.

Vad är FNI?

Fastighetsnära insamling eller FNI innebär att du lämnar förpackningar för återvinning i direkt anslutning till ditt boende. ... FTI ser till att materialet återvinns. FNI är ett komplement till återvinningsstationerna och gör det enklare för dig att sortera eftersom du gör det i anslutning till ditt hem.

Vad kostar det att använda FTI tjänster?

Förpacknings- och tidningsinsamlingens verksamhet finansieras till största delen av förpackningsavgifter. Insamlings- och återvinningssystemet kostar varje år cirka en miljard kronor att driva runt.

Vilka företag är anslutna till FTI?

Företaget omsätter ca en miljard kronor och ägs av fyra materialbolag; MetallKretsen, Svensk plaståtervinning, Returkartong och Svensk Glasåtervinning. I FTI:s och materialbolagens styrelser finns representanter från förpacknings- och tidningsindustrin, handeln och branschorganisationer.

Vad innebär fastighetsnära insamling?

Fastighetsnära insamling För lägenheter betyder det ofta källsortering i ”soprum” eller ”miljöhus” och och för småhusägare att man källsorterar avfall i flerfackskärl vid fastighetsgränsen, genom optisk sortering i färgade påser, eller tex tvåfackssystem.

Var slänger man porslin Jönköping?

June Avfall driver sortergårdarna, eller återvinningscentraler som det ibland kallas, i Jönköpings, Habo och Mullsjö kommun. Dit kan du som privatperson lämna farligt avfall, elavfall och grovavfall kostnadsfritt. Sortergårdarna är bemannade med kunnig personal.

Vad är Serviceförpackningar?

Serviceförpackningar är förpackningar som i huvudsak används för inpackning i butik, restaurang eller liknande – det vill säga inte i industrin.