:

Hur ser man sina fonder Swedbank?

Innehållsförteckning:

  1. Hur ser man sina fonder Swedbank?
  2. Hur många fonder har Swedbank?
  3. Hur sätter man in pengar i fonder?
  4. Hur kan jag se mina fonder?
  5. Hur får jag tillgång till mina fonder?

Hur ser man sina fonder Swedbank?

Via Internetbanken Öppna ett investeringssparkonto (ISK) direkt i internetbanken. Du kan också öppna ett ISK i appen.

Hur många fonder har Swedbank?

I fondlistan hittar du hundratals fonder från mer än 60 fondbolag. Sök och filtrera bland olika aktiefonder, branschfonder och räntefonder som placerar i bland annat Sverige, Norden, Europa, Japan, Asien, Nordamerika och Ryssland. Du väljer om fonderna ska placeras på Fondkonto, Kapitalförsäkring eller ISK.

Hur sätter man in pengar i fonder?

Hur sparar jag i fonder? Du sparar i fonder genom att köpa fondandelar. Du kan göra engångsköp eller så kan du starta ett regelbundet sparande, ett månadssparande, där ett bestämt belopp dras från ditt konto varje månad. Det är lätt att ändra beloppet om du vill spara mer eller mindre pengar en månad.

Hur kan jag se mina fonder?

Du får reda på vilka fonder du har genom att se i det orange kuvertet, eller genom att logga in på pensionsmyndigheten.se. (Logga in med bank-id, e-legitimation eller din personliga kod. Ny kod går att beställa på Pensionsmyndighetens sajt.)

Hur får jag tillgång till mina fonder?

Det går inte att ”sätta över” pengar till ett fondkonto, det du måste göra är att köpa en fond i fondkontot och på så sätt dras pengarna från önskat likvidkonto. Du kan däremot föra över pengar till ditt ISK och din kapitalförsäkring och låta dem ligga där för att sedan köpa en fond i ditt ISK eller Kapitalförsäkring.