Hur skriver man till sin läkare på 1177?
Innehållsförteckning:
- Hur skriver man till sin läkare på 1177?
- Hur kommer jag i kontakt med 1177?
- Vem är min läkare?
- Vilka frågor kan man ställa till 1177?
- Var får man provsvar på 1177?
- Hur pratar man med 1177?
- Var hittar jag min husläkare?
- Vem är ens husläkare?
Hur skriver man till sin läkare på 1177?
Detta kan du göra antingen via en fråga eller ett meddelande direkt till patienten via 1177 Vårdguidens e-tjänster.
Hur kommer jag i kontakt med 1177?
När du ringer 1177 får du ett antal valmöjligheter. Om du inte gör ett knappval kopplas du till en sjuksköterska. Du kommer att bli ombedd att knappa in personnumret för den som ärendet gäller, men du kan också vänta kvar utan att ange personnummer.
Vem är min läkare?
Det enklaste sättet för dig att få reda på din teamtillhörighet är att kontakta oss via 1177 e-tjänster eller att ringa oss, varvid vi meddelar vi dig din teamtillhörighet.
Vilka frågor kan man ställa till 1177?
Fråga om beroende, psykisk ohälsa eller funktionshinder Här ställer du frågor om beroende av alkohol, narkotika, läkemedel eller spel - svar inom fem arbetsdagar. De som svarar är erfarna läkare, psykologer och sjuksköterskor som är verksamma inom Beroendecentrum Stockholm.
Var får man provsvar på 1177?
Hur du hittar ditt provsvar När du loggat in går du till inställningar och väljer om du vill bli aviserad via SMS eller mejl. När ditt provsvar finns att läsa får du ett meddelande i din inkorg. Logga in och se ditt resultat. När du läser ditt resultat får du information om vad du behöver göra och vad du ska tänka på.
Hur pratar man med 1177?
På telefon 1177 får du prata med en sjuksköterska som bedömer ditt behov av vård, ger dig råd och vägleder till lämplig vårdmottagning när så behövs. Du kan få hjälp på flera språk. Är det kö, kan du välja att bli uppringd.
Var hittar jag min husläkare?
- Om 1177 Vårdguiden.
- E-tjänster på 1177 Vårdguiden.
- Det här kan du göra när du loggat in.
- Kontakta vården på nätet.
- Välj vårdcentral eller barnavårdscentral via nätet Stockholms län.
Vem är ens husläkare?
Vet du inte vem som är din husläkare, fråga på din vårdcentral. I flera landsting kan du gå in på ”mina vårdkontakter” – där ser du hos vem du är listad. Har du en långvarig sjukdom bör du ha en fast läkarkontakt. Men det är en stor fördel även för andra att gå till en läkare som man lär känna.