:

När går bussen Gotland?

Innehållsförteckning:

  1. När går bussen Gotland?
  2. Hur åker man buss på Gotland?
  3. Vart är Bussne?
  4. Vilken buss går till Fårö?
  5. När går båtbussen?
  6. Vad kostar busskort på Gotland?
  7. Kan man köpa biljett på bussen?
  8. Var är bussen på Gotland?
  9. Vart är bussen Länstrafiken?

När går bussen Gotland?

Trafikinformation i realtid

DatumRuttAvgång Avg.
2022-01-02Nynäshamn-Visby11:45
2022-01-02Visby-Nynäshamn16:00
2022-01-02Visby-Oskarshamn16:20
2022-01-02Nynäshamn-Visby20:10

Hur åker man buss på Gotland?

På nätet eller i appen Gotlands kollektivtrafik Förköp gärna din bussbiljett på www.gotlandbiljett.se eller i appen Gotlands kollektivtrafik (finns för iOS och Android ). Du betalar med ditt betalkort, med Swish eller via din banks hemsida. Vi rekommenderar att du köper din biljett i god tid före bussens avgång.

Vart är Bussne?

Med vår app Tabussen.nu kan du i realtid se var bussen befinner sig geografiskt på en karta. Du kan få svar på den klassiska frågan; Var är bussen? Den nya tjänsten innebär att du via ett sök i reseplaneraren följa en buss och se var den befinner sig på en karta i appen.

Vilken buss går till Fårö?

Från Visbyhållet åker du norr ut till Fårösund för att ta färjan över till Fårö, antingen med cykel, bil eller Gotlandsbuss linje 20. Från och med mitten på juni kan du ta buss 20 hela vägen till Fårö tre gånger om dagen.

När går båtbussen?

Båtbussen avgår från Cityterminalen 1 timme och 45 minuter före färjans samtliga avgångstider från Nynäshamn. Båtbussen går i anslutning till alla ankomster med färjan. Restiden är ca 1 timme vid normaltrafik. En av bussarna stannar för avsläpp vid Globen/Gullmarsplan.

Vad kostar busskort på Gotland?

Priser från och med 1 november 2017

VuxenPensionär Ungdom Student
Busskort2020
Länskort750650
Förortskort495435
Visbykort370300

Kan man köpa biljett på bussen?

bussen. Du kan köpa biljett, periodkort, ladda reskassa och aktivera kort ombord på bussen. Betala med betalkort eller reskassa. Köp gärna färdbevis i förväg, speciellt under rusningstrafik, för att bussen lättare ska kunna hålla tidsschemat.

Var är bussen på Gotland?

Var E Bussen är en applikation för att kunna se realtidstrafik för en vald linje. Åker du buss i Karlstadområdet, på Gotland eller i Luleå får du hjälp att se var just din buss befinner sig i realtid. När du öppnar appen ska du först välja område: Karlstad, Luleå eller Gotland.

Vart är bussen Länstrafiken?

I Länstrafikens app kan du: Söka din närmaste hållplats. Se var bussen är direkt på kartan och vilken tid den passerar just din hållplats.