:

Hur gör man om det inte går att logga in på iCloud?

Innehållsförteckning:

  1. Hur gör man om det inte går att logga in på iCloud?
  2. Hur byter man lösenord på iCloud?
  3. Kan inte skicka mail från iCloud?
  4. Har du glömt ditt Icloud lösenord?
  5. Hur gör jag för att komma till Icloud?
  6. Har du glömt ditt Apple-ID eller lösenord?

Hur gör man om det inte går att logga in på iCloud?

Om du behöver mer hjälp. Om du fortfarande har problem med att logga in på iCloud uppdaterar du din iPhone, iPad och iPod touch till den senaste versionen av iOS eller iPadOS, och din Mac till den senaste versionen av macOS. Se systemkraven för iCloud för mer information.

Hur byter man lösenord på iCloud?

Ändra lösenordet till ditt Apple-ID

  1. Tryck på Inställningar > [ditt namn] > Lösenord och säkerhet.
  2. Tryck på Ändra lösenord.
  3. Ange ditt nuvarande lösenord eller lösenkoden till din enhet, ange sedan ett nytt lösenord och bekräfta det genom att ange det en gång till. ...
  4. Tryck på Ändra eller Ändra lösenord.

Kan inte skicka mail från iCloud?

Kontrollera att enheten är ansluten till internet. Kontrollera med din e-postleverantör för att ta reda på om det finns ett tillfälligt avbrott i tjänsten. Läs om vad du kan göra om du inte kommer åt din e-post eller inte kan skicka och ta emot meddelanden med din @icloud.com-adress.

Har du glömt ditt Icloud lösenord?

  • Glömde iCloud lösenord? Saker att göra för att få tillbaka . Alla glömmer sitt lösenord på någon gång och om du har finns det ingen anledning till oro. ... Du kan använda en tjänst som Elcomsoft Phone Breaker att komma in i ditt iCloud konto även om du glömt ditt lösenord.

Hur gör jag för att komma till Icloud?

  • Välj Apple-menyn  > Systeminställningar och klicka sedan på Apple-ID. Välj Apple-menyn  > Systeminställningar, klicka på Internetkonton och välj sedan ett iCloud-konto i sidofältet. Öppna App Store och välj Affär > Visa mitt konto. Öppna FaceTime och välj FaceTime > Inställningar.

Har du glömt ditt Apple-ID eller lösenord?

  • Från din Apple-ID-kontosida 1 Gå till Apple-ID-kontosidan och klicka på Har du glömt ditt Apple-ID eller lösenord? 2 När du uppmanas ange ditt Apple-ID klickar du på Glömt ditt Apple-ID så kan du slå upp det. 3 Ange förnamn, efternamn och e-postadress. Om du anger fel e-postadress kan du prova med en annan.