:

Vad heter piercing i kinden?

Innehållsförteckning:

  1. Vad heter piercing i kinden?
  2. Vad ska man göra rent Näspiercings med?
  3. Vad räknas som piercing?
  4. Vad heter Ögonbrynspiercing?
  5. Vad heter Fittpiercing?
  6. Vad ska man tvätta sin Navelpiercing med?

Vad heter piercing i kinden?

Cheek är engelsk för kind. En cheek piercing är därför en piercing som är placerade i kinden. De flesta väljer att få den placerade i smilgropen och ofta en i varje kind, så de sitter på en symmetrisk sätt.

Vad ska man göra rent Näspiercings med?

Utöver piercingspray så rekommenderar vi att du tvättar din piercing med parfymfri tvål och vatten några gånger i veckan. Målet då är INTE att tvätta bort skorpor som sitter fast på huden utan snarare bara tvåla in lätt, låta tvålen verka en halvminut och sen spolar rent med ljummet vatten.

Vad räknas som piercing?

Piercing (engelska för genomträngning) är håltagning i huden för att kunna fästa ett smycke, ofta ringar eller stavar av metall, och då främst titan. ... En utbildad person med yrket att utföra piercing kallas för piercare.

Vad heter Ögonbrynspiercing?

BCR står för ball ring eller ball closure ring. CBR en piercing som består av en ring och en låskula sitter fastklämd mellan ringens käftar. Denna piercing är den mest använda piercingen i världen. Används som näspiercing, läppiercing, bröstpiercing, navelpiercing, näspiercing och ögonbrynspiercing.

Vad heter Fittpiercing?

Septum. Denna piercing är utförd i den tunna skiljevägg som finns mitt i näsan och lätt att dölja. Ring, barbell eller hästsko är de vanligaste smyckena att sätta i. Är denna piercing väl läkt finns det en uppsjö av smycken att välja emellan, speciellt om ni töjer hålet.

Vad ska man tvätta sin Navelpiercing med?

Tvätta dina händer först! Tvätta din anchor 1-2 gånger om dagen första 3-4 veckorna. Spola försiktigt rent med ljummet vatten för att lösa upp eventuella sårskorpor. Använd sedan en mild antiseptisk tvål/lösning och rengör runt smycket, låt det sitta kvar max 30 sekunder och spola sedan rent ordentligt.